Daniela Crudu si-a pus implanturi de silicon uriase: „Am luat-o razna, ce vrei? Omul cand imbatraneste o ia razna”

Publicat: 05 Oct. 2018, 11:41 Vedete

Imediat dupa ce s-a intors din Madagascar, Daniela Crudu a decis ca este cazul sa-si schimbe silicoanele vechi de 12 ani cu unele noi, si cu o marime mult mai mare.

Daniela Crudu a fost invitata in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a fost luata la intrebari de cum a intrat in platou, atat de Capatos, cat si de Dorian Popa, cu privire la noile ei silicoane. Nici nu aveua cum sa nu observe, fiidnca diferenta este uriasa fata de vechile ei implanturi, pe care l-a purtat timp de 12 ani.

„Cum o stiati pe Cruduta, inainte de Madagascar?” intreaba Dan Capatos.

Daniela a reactionat cum stie ea mai bine, vesela si exuberanta, spunand „Mama ce misto se vad”. Dupa care a incercat sa faca o gluma: „Eu am mancat marar cand am venit din Madagascar si m-am frecat si cu marar, am facut niste lotiuni”.

Consternat de decizia Danielei de a-si schimba marimea silicoanelor, a spus:”Ani de zile ai fost exemplu..uite frate, uite ce misto..sani cum trebuie, proportionali cu corpul. Cat ai pus acolo?”

Daniela Crudu a declarat mandra ca si-a pus implanturi de 530 ml. „Se vede sau nu?” a spus aceasta razand si invartindu-se prin tot platoul.

„Doamnelor si domnilor, constientizam ca Daniela Crudu are un bust de 1 kg? De fapt nu, are un bust de 1 litru” a spus si Dorian Popa.

Daniela Crudu si-a pus implanturi de silicon uriase

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Oct. 2018, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă