Daniela Crudu si-a pus implanturi de silicon uriase: „Am luat-o razna, ce vrei? Omul cand imbatraneste o ia razna”

Publicat: 05 Oct. 2018, 11:41 Vedete

Imediat dupa ce s-a intors din Madagascar, Daniela Crudu a decis ca este cazul sa-si schimbe silicoanele vechi de 12 ani cu unele noi, si cu o marime mult mai mare.

Daniela Crudu a fost invitata in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a fost luata la intrebari de cum a intrat in platou, atat de Capatos, cat si de Dorian Popa, cu privire la noile ei silicoane. Nici nu aveua cum sa nu observe, fiidnca diferenta este uriasa fata de vechile ei implanturi, pe care l-a purtat timp de 12 ani.

„Cum o stiati pe Cruduta, inainte de Madagascar?” intreaba Dan Capatos.

Daniela a reactionat cum stie ea mai bine, vesela si exuberanta, spunand „Mama ce misto se vad”. Dupa care a incercat sa faca o gluma: „Eu am mancat marar cand am venit din Madagascar si m-am frecat si cu marar, am facut niste lotiuni”.

Consternat de decizia Danielei de a-si schimba marimea silicoanelor, a spus:”Ani de zile ai fost exemplu..uite frate, uite ce misto..sani cum trebuie, proportionali cu corpul. Cat ai pus acolo?”

Daniela Crudu a declarat mandra ca si-a pus implanturi de 530 ml. „Se vede sau nu?” a spus aceasta razand si invartindu-se prin tot platoul.

„Doamnelor si domnilor, constientizam ca Daniela Crudu are un bust de 1 kg? De fapt nu, are un bust de 1 litru” a spus si Dorian Popa.

Daniela Crudu si-a pus implanturi de silicon uriase

„Am luat-o razna, ce vrei? Omul cand imbatraneste o ia razna”

Daniela Crudu si-a pus implanturi de silicon uriase

Oamenii pot vedea pozele tale din Playboy, unde erai bine proportionata. Ce ti-a venit mai Cruduto? Stii ca tu ai mai fost criticata si din cauza buzelor. Te-ai nascut foarte frumoasa! De ce sa-ti modifici si buzele, si sanii?” a mai spus Capatos.

„Cum de ce? Am simtit nevoie de o schimbare. Mi-am dorit tot timpul un bust proeminent. Am luat-o razna, ce vrei? Omul cand imbatraneste o ia razna…Mi se pare ca nu eram asa feminina, acum sunt mai feminina, arat mai frumos” a continuat Daniela.

Intrebata de Capatos daca a facut aceasta schimbare la indemnul unui barbat, Daniela a spus ca nu, doar ca ii place sa se pozele non-stop iar in ultimul timp i se parea ca sunt prea mici in poze.

Aceasta a mai declarat ca in momentul in care va face un copil, vrea sa-si puna implanturi si mai mari.

„Da, vreau un copil. Vreau un baiat serios. Acum nu mai simt nevoia s-o ard aiurea”.

Vezi continuarea clipului vidoeo aici:

Publicat: 05 Oct. 2018, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă