Momente socante in Suceava! Un caine al strazii a fost sfasiat de 2 caini amstaff. Acestia au actionat la comanda stapanului VIDEO

Publicat: 15 Feb. 2019, 14:11 News 3
Momente socante in Suceava! Un caine al strazii a fost sfasiat de 2 caini amstaff. Acestia au actionat la comanda stapanului VIDEO

Oamenii din Suceava au trait momente de groaza atunci cand au vazut filmarea odioasa.

In postarea de pe Facebook se poate vedea cum la comanda stapanului, doi caini din rasa amstaff s-au repezit la un caine de pe strada. Acesta a fost sfasiat, fiind intr-o stare critica.

Totul s-a petrecut pe ulita unui sat din Suceava. Se pare ca stapanul patrupezilor a fost identificat cu ajutorul Asociatiei Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola.

Asociatia cere ca barbatul sa fie pedepsit conform legii, pentru asmutirea cainilor sai asupra celui vagabond. Din pacate, cainele nu are multe sanse de supravietuire, fiind lasat fara un ochi, intr-o stare groazncia, cu multe rani.

Caine al strazii, sfasiat de 2 caini amstaff

caine al strazii, sfasiat de 2 caini amstaff

„CEREM DE URGENTA POLITIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezinta un pericol public!!
Aceste imagini nu sunt recomandate cardiacilor!

Cu ajutorul celor de la asociatia Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat cauza datorita careia acel caine, care ieri facea inconjurul internetului socand o lume intreaga, a ramas complet fara ochi, iar toata zona capului este distrusa.

Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava, si-a pus cainii din rasa amstaff sa il sfasie pe acest amarat. Daca nu intervenea cineva din familia individului, cainele era acum mort.
In prezent starea cainelui nu este deloc una buna, infectiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi” au spus cei de la Asociatie, potrivit Observator.

Barbatului i s-a deschis dosar penal pentru organizare de lupte de caini fara drept, si risca pedeapsa cu inchisoarea intre 6 luni si 3 ani.

Publicat: 15 Feb. 2019, 14:11 News 3
Pe aceeași temă