Emotionant! Un caine isi reintalneste stapanul dupa 5 saptamani. Animalul se pierduse dupa un accident rutier pe Valea Oltului

Publicat: 09 Oct. 2018, 02:30 Life

Luna trecuta un grav accident s-a petrecut pe Valea Oltului. O familie de cetateni rusi a fost implicata in accident, dupa care cainele acestora a fugit iar nimeni nu l-a mai putut gasi.

Speriat din cauza accidentului, se pare ca animalul a fugit spre padurea din apropiere si s-a ascuns acolo toate aceste zile, pana cand norocul a dat peste el si un politist l-a gasit.

Se pare ca cel care a reusit sa gaseasca catelul a fost un politist valcean, Daniel Soenete, de la SPR Valcea, care n-a pierdut vremea si a anuntat imediat stapanul.

Emotionant! Un caine isi reintalneste stapanul dupa 5 saptamani

Un caine isi reintalneste stapanul dupa 5 saptamani

Politistul a gasit cainele intr-o parcare de pe Valea Oltului, probabil cautand hrana. Acesta a anuntat stapanul prin intermediul unei retele de socializare.

Reintalnirea dintre cei doi a avut loc duminica, 7 octombrie, stapanul facand orice e posibil ca sa-si recupereze cat mai repede patrupedul. Momentul reintalnirii a fost atat de emotionant pentru cei doi, incat cei din jur au simtit nevoia sa filmeze, clipul ajungand viral.

Publicat: 09 Oct. 2018, 02:30 Life
Pe aceeași temă