VIDEO! Imagini groaznice! O femeie din Bucuresti rupe in bataie un catel in tramvai! Zeci de mii de oameni vor sa afle cine este ca sa o dea pe mana Politiei Animalelor!

Publicat: 12 mart. 2019, 11:12 Autor: D. C. News 3
VIDEO! Imagini groaznice! O femeie din Bucuresti rupe in bataie un catel in tramvai! Zeci de mii de oameni vor sa afle cine este ca sa o dea pe mana Politiei Animalelor!

Tipa asta risca o amenda uriasa dupa atacaul salbatic la care si-a supus cainele in tramvai.

Imagini groaznice! O femeie din Bucuresti rupe in bataie un catel in tramvai! Scena infioratoare se intampla intr-un tramvai din Bucuresti si se pare ca femeia era extrem de nervoasa dupa ce catelul ei ar fi plecat de langa ea.

Imediat dupa ce s-a urcat in tramvai cu el s-a asezat si a inceput sa-l loveasca cu pumnii si sa-l traga brutal de lesa pentru a-l lovi si mai puternic. In tot acest timp niciun calator din tramvai nu i-a atras atentia ca nu e normal ce face si nimeni nu a intervenit. Un singur barbat a filmat intreaga scena si a distribuit-o pe Facebook pentru a afla identitatea femeii si a fi amendata de Politia Animalelor din Capitala.

Tânăra loveşte animalul, care pare să fie pui, şi îi reproşează că a fugit de lângă ea. În imaginile postate pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general al Capitalei, niciun alt călător nu intervine. Oamenii filmează incidentul şi comenteaza, fără ca vreunul să o oprească pe tânăra care îşi bate câinele.

Imagini groaznice! O femeie din Bucuresti rupe in bataie un catel in tramvai!

Kuki Bărbuceanu, coordonator proiecte fundația Vier Pfoten: Din păcate, vedem din ce în ce mai des, ce să ne mai mirăm. Noi, din păcate, educația o facem cu palma sau cum pumnul. Provocarea de suferințe fizice și psihice animalelor prin orice mijloace este infracțiune. Autoritățile ar trebui să se autosesizeze și să intervină pentru a sancționa această persoană, un dosar penal, ori amendă penală. Acum vreo 2 ani, în Argentina, stăpâna a fost sancționată cu închisoare cu executare 3 ani de zile.

Filmuletul are deja mii de distribuiri pe Facebook si zeci de mii de vizualizari in tentativa comunitatii de a afla identitatea femeii si a o pedepsi conform legii.

Imaginile necenzurate pot fi urmarite AICI

Publicat: 12 mart. 2019, 11:12 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă