Cum a fost la Afterlife x The Mission 2019. Cel mai tare show a facut senzatie in Bucuresti

Publicat: 11 Mar. 2019, 20:52 News 3

Sambata seara s-a creat magie la Romexpo, unde oamenii au avut parte de o experienta de neuitat.

Dupa show-ul fenomenal din 2017, Odiseea Afterlife a revenit anul acesta in Bucuresti cu o productie celestiala de sunete si lumini, unde Pavilionul B1 Romexpo a fost tranpus intr-o noua calatorie pe un taram de vis.

Unii dintre cei mai buni artisti au fost prezenti pentru a incanta oamenii cu o muzica de neuitat pana a doua zi, iar acestia au fost Agents Of Time, Adriatique, Laurent Garnier si Tale Of Us.

Cum a fost la Afterlife x The Mission 2019

Cum a fost la Afterlife x The Mission 2019

Artistii au creat o atmosfera de vis, iar oamenii au fost pur si simplu extaziati de tot ce s-a intamplat acolo. A fost un line-up extrem de reusit, care a tinut oamenii in priza pana la opt dimineata.

Biletele s-au vandut pana la epuizare iar Pavilionul B1 a fost plin de oameni dornici de distractie, aventura si muzica buna. Si ce s-a promis, exact asta s-a dat.

Artistii au intrat in ordinea si la ora promisa, iar asta a fost minunat pentru toti cei prezenti, pentru ca au putut sa-si asculte favoritii la ora stabilita.

Un alt lucru care a incantat pe tata lumea a fost productia vizuala unica a label-ului Afterlife. Pur si simplu s-a creat magie, dupa cum puteti observa in pozele din galeria foto.

Organizarea merita aplauze, care a fost impecabila, astfel ca totul a mers ca pe roate. Ceea ce ne duce cu gandul la un singur lucru: cand va fi urmatorul show? Fiindca oamenii nu s-au saturat, si vor altul cat de curand posibil.

Line up Afterlife x The Mission 2019

Line ul a fost format din artisti de top, care au dus muzica la un alt nivel si au extaziat publicul. Ordinea in care au intrat a fost urmatoarea:

Agents Of Time
https://www.facebook.com/AgentsOfTime/

Adriatique
https://www.facebook.com/adriatiqueofficial/

Laurent Garnier
https://www.facebook.com/laurentgarnierofficial/

Tale Of Us

https://www.facebook.com/TaleOfUs/

Sursa poze: Damiano Alessandri ph

Publicat: 11 Mar. 2019, 20:52 News 3
Pe aceeași temă