Tragedie in Oradea! un tanar a dat foc apartamentului sau dupa care s-a aruncat pe geam

Publicat: 12 mart. 2019, 09:39 Autor: Simona News 3
Tragedie in Oradea! un tanar a dat foc apartamentului sau dupa care s-a aruncat pe geam

Tanarul in varsta de 25 de ani din Oradea a ajuns in aceasta diminata la spital, cu mai multe traumatisme.

Totul s-a intamplat dupa ce tanarul ce a dat foc apartamentului in care locuia, dupa care a sarit pe geam de la etajul 2 al cladirii. In urma incidentului, locatarii au fost evacuati, insa 2 persoane s-au intoxicat cu fum.

In jurul orei 5.10 pompierii au fost sesizati, fiind informati ca un tanar s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc de pe str. Piata Nucetului din Oradea, iar la scurt timp, printr-un alt apel, s-a sesizat si izbucnirea unui incendiu.

Tragedie in Oradea! un tanar a dat foc apartamentului sau

Tragedie in Oradea! un tanar a dat foc apartamentului sau

„Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost găsit în fața blocului, a fost evaluat și asistat de echipajele medicale, fiind transportat la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean, cu diferite contuzii, escoriații, traumatisme.

După câteva minute de la primul apel, un alt apel prin sistemul 112, în jurul orei 5.20, sesiza faptul că din apartamentul respectiv ieșea fum.

La fața locului s-au mobilizat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, care au localizat și au stins incendiul, procedând concomitent la evacuarea locatarilor care domiciliau la etajele superioare.

Dintre aceștia, o femeie și un copilul ei au fost intoxicați ușor cu fum și au fost transportați la spital. În apartament au ars diferite obiecte de mobilier din dormitor și bucătărie, iar din cauza fumului și degajării mari de căldură s-a degradat zugrăveala și alte obiecte de mobilier din bucătărie”, a spus maior Camelia Rosca, purtator de cuvant al ISU Bihor, conform Mediafax.

Conform cercetarilor efectuate s-a stabilit ca incendiul s-a produs ca urmare a folosirii intentionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

„Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit drept cauză probabilă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Deci domnul respectiv a dat foc apartamentului” potrivit sursei citate mai sus.

Inca nu se cunosc motivele pentru care tanarul a dat foc apartamentului, insa cercetarile continua pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs incendiul.

Publicat: 12 mart. 2019, 09:39 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă