Un bebelus a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit o reactie alergica la vopsea in timp ce se afla la cresa

Publicat: 01 Jul. 2019, 15:42 Life
Un bebelus a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit o reactie alergica la vopsea in timp ce se afla la cresa

O mamă pretinde că bebelușul ei de șapte luni a intrat în șoc anafilactic după ce picioarele lui au fost acoperite cu vopsea la o creșă.

Un bebelus a fost la un pas de moarte . Lofton Hyde, care a fost diagnosticat cu o alergie la lapte la naștere, a fost dus de urgență la spital după ce i-au aparut pete roșii și a devenit somnoros.

Mama sa, Christen Hyde, în vârstă de 28 de ani, a declarat că bebelușul s-a îmbolnăvit, după ce personalul de la creșă i-a pus picioarele copilului în vopsea galbenă Cra-Z-Art pentru a face desene pentru activitățile desfășurate pentru Ziua Tatălui.

Un bebelus a fost la un pas de moarte

Un bebelus a fost la un pas de moarte

Doamna Hyde și soțul ei, Matthew Hyde, în vârstă de 35 de ani, au afirmat că medicii au spus că reacția fiului lor a fost cauzată de vopsea și că era legată de alergia la lapte.

Cra-Z-Art a spus că niciun produs de-al lor nu conține lactate. Doamna Hyde, din Denham Springs, Louisiana, SUA, a spus:

„Urăsc că acest lucru i s-a întâmplat copilului nostru, dar vrem să împărtășim acest lucru pentru a permite oamenilor să fie atenți cu astfel de lucruri, dacă copilul lor are vreun tip de alergie.

Nu dau vina pe îngrijitori – dacă aceștia nu reacționau rapid, este posibil ca fiul nostru să nu fi fost azi cu noi aici.

Faptul că bebelușul meu este în viață înseamnă mai mult pentru mine decât orice în lumea asta – cu adevărat nu știu ce aș face dacă mi-aș pierde vreodată fiul”, a spus aceasta, potrivit metro.co.uk.

Lofton a fost dus de urgență la acelasi spital unde mama sa lucra, întâlnindu-se cu el la departamentul A & E.

Publicat: 01 Jul. 2019, 15:42 Life
Pe aceeași temă