S-a aflat cum se comporta Elena Ceausescu cu angajatii sai. Bona sotilor Ceausescu a dezvaluit tot

Publicat: 01 Jul. 2019, 12:33 News 3

Aceasta a spus tot adevarul despre comportamentul celor doi soti si cum a fost tratata in casa fostului dictator.

S-a aflat cum se comporta Elena Ceausescu cu angajatii sai. Unguroaica Cserey Ilona, Ilus Néni, a intrat in casa sotilor Ceausescu la varsta de 15 ani, astfel ca era deja angajata familiei atunci cand s-au nascut copiii celor doi soti.

In urma cu scurt timp, femeia a acordat un interviu in Ungaria, povestind cum s-a desfasurat viata ei atunci cand locuia in casa sotilor Ceausescu. In acel moment, Nicolae Ceausescu nu era seful statului insa numele lui avea greutate in lumea politica.

S-a aflat cum se comporta Elena Ceausescu cu angajatii sai

S-a aflat cum se comporta Elena Ceausescu cu angajatii sai.

Contrat asteptarilor multor oameni, sotii Ceausescu erau foarte amabili cu bona lor, fiind tot timpul extrem de generosi cu ea. Imaginea lor a ramas nepatata pentru unguroaica.

„A spus doamna Ceausescu “ramai aici, la noi, daca stii sa faci mancare. Era mai bine, totusi, decat sa stam aici, acasa, a fost saracie aici. Acolo era o casa mare, cand m-am dus am stat pe strada Londra, apoi ne-am mutat in strada Herastrau nr. 32” a spus Ilus Neni in 2010 pentru ziarul maghiar Erdely, potrivit stirimondenefaantik.ro.

Dupa ce a ajuns in casa lor s-a nascut Valentin, iar la scurt timp si Zoia. Ilus Neni nu a uitat faptul ca Elena Ceausescu nu-i ordona niciodata nimic, din contra, ii spunea mereu „te rog” atunci and avea nevoie de ceva.

„Venea acasa, se schimba si gatea daca bucatareasa era in concediu. Ceausescu ca om era foarte corect, dar in acelasi timp a cerut disciplina stricta. Trebuia sa pun masa chiar daca el ajungea noaptea acasa. Aşteptam pana ce termina sa manance”, a mai spus aceasta.

Bona a stat in casa acestora timp de cinci ani, iar despartirea a fost grea fiindca copiii s-au atasat mult de ea. Insa dupa aceasta periaoda, Ilus Néni a plecat acasa pentru a se casatori si pentru a-si intemeia propria sa familie.

Publicat: 01 Jul. 2019, 12:33 News 3
Pe aceeași temă