Un barbat care isi adora sotia a tradat-o in cel mai urat mod. Este de necrezut cu cine a facut asta

Publicat: 13 Sep. 2019, 11:49 Life
Un barbat care isi adora sotia a tradat-o in cel mai urat mod. Este de necrezut cu cine a facut asta

Tanarul din Marea Britanie se afla intre ciocan si nicovala din cauza relatiei extraconjugale pe care o are.

Un barbat care isi adora sotia a tradat-o. Problemele au inceput chiar in propria casa, dupa ce o ruda s-a mutat la ei. Insa nu se astepta ca viata lui sa ia o asemenea turnura.

„Soacra mea a venit să locuiască cu mine și cu soția mea după ce s-a despărțit de iubitul ei și nu și-a mai permis să stea într-o casă.

Un barbat care isi adora sotia a tradat-o

Un barbat care isi adora sotia a

Are 49 de ani și mereu mi s-a părut o femeie atrăgătoare, dar nu am privit-o niciodată în termeni erotici. Sunt căsătorit de șapte ani, soția mea are 26 de ani, eu am 27 și avem un băiețel de patru ani.

Soția mea și cu mine ne-am făcut o rezervare de weekend la un parc tematic anul trecut, dar în ultima clipă eu a trebuit să renunț din cauza muncii, așa că ea s-a dus cu cel mic.

Sâmbătă dimineața m-am trezit devreme și am auzit un zgomot ciudat de la etaj. Am mers sus și ușa de la camera soacrei mele era întredeschisă.

Am văzut-o în timp ce făcea amor cu un bărbat mai tânăr. Nu m-au auzit și erau atât de prinși încât nu m-am putut abține să nu-i privesc.

După acest moment, am tot avut fantezii legate de ea.

În urmă cu trei luni soția a decis să-și viziteze fratele, iar eu am rămas acasă împreună cu soacra mea.

Vineri seara am decis să luam ceva de mâncare pentru acasă și să bem câteva pahare. Ne-am lăsat puțin furați de alcool și am început să flirtăm.

I-am mărturisit că am văzut-o făcând amor cu acel tânăr, totul a devenit foarte ciudat, iar ea s-a retras în cameră.

Zece minute mai târziu a cobrât îmbrăcată în ceva foarte sexy și a început să mă sărute.

A fost cea mai reușită partidă de sex din viața mea. Și am ținut-o așa tot weekendul. De atunci avem o relație extrem de încinsă și deși știm că e greșit, nu ne putem opri.

Sunt devastat. Îmi iubesc soția, dar nimic nu se compară cu soacra mea. Oare putem continua așa le nesfârșit?” a spus acesta, potrivit Antena3.

Publicat: 13 Sep. 2019, 11:49 Life
Pe aceeași temă