Detaliul neobservat din apelul Alexandrei la 112. Asta poate schimba tot

Publicat: 13 Sep. 2019, 10:12 Ciao.ro

Chiar si dupa atata timp, cazul de la Caracal pare sa nu se mai solutioneze si noi detalii apar zilnic.

Detaliul neobservat din apelul Alexandrei la 112. De data aceasta un telespectator a atras atentia asupra uneia dintre inregistrarile dintre Alexandra Macesanu si operatorii de la 112.

Mai exact, intr-una din aceste inregistrari dintre Alexandra si operatorii de la 112 se poate auzi clar un politist in timp ce spune „Da, Dinca”.

Detaliul neobservat din apelul Alexandrei la 112

„A zis Dincă? Mie aşa mi se pare, că se aude Dincă”, a spus Iuliana Luciu, imediat dupa ce a auzit inregistrarea la Acces Direct, potrivit Antena1.

In plus, si Steliana Sima a fost de acord, spunand „Se înțelege foarte bine. Dincă”, a confirmat aceasta.

Elena si Gheorghe Dinca, pusi fata in fata de anchetatori

Atat Gheorghe Dinca, cat si sotia sa, sunt suspecti pentru implicare in trafic de carne vie care se presupune ca a avut loc in casa acestora din Caracal.

In urma cererii familiei Macesanu, Elena, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa dupa au fost depuse mai multe marturii care atesta ca in casa inculpatului ar fi avut loc fapte de trafic de carne vie.

Din ancheta aflam ca Elena Dinca a ajuns acasa la Caracal la cateva zile dupa ce Dinca a rapit-o pe Luiza. Familia Luizei Melencu a reclamat disparitia adolescentei la data de 14 aprilie, dupa ce aceasta nu a mai revenit acasa.

Anchetatorii sunt de parere ca Elena Dinca stia de faptele sotului sau si, in plus, a sters urmele crimelor. Astfel ca este cercetata pentru complicitate la omor, dupa cum a anunțat seful DIICOT, Felix Banila, in urma cu o saptamana.

Publicat: 13 Sep. 2019, 10:12 Ciao.ro
Pe aceeași temă