Elena si Gheorghe Dinca, pusi fata in fata de anchetatori

Publicat: 12 Sep. 2019, 11:59 Ciao.ro

In decursul zilei de azi, Gheorghe Dinca va fi pus din nou in fata anchetatorilor, insa de data aceasta nu va fi singur.

Elena si Gheorghe Dinca. Atat Gheorghe Dinca, cat si sotia sa, sunt suspecti pentru implicare in trafic de carne vie care se presupune ca a avut loc in casa acestora din Caracal.

In urma cererii familiei Macesanu, Elena, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa dupa au fost depuse mai multe marturii care atesta ca in casa inculpatului ar fi avut loc fapte de trafic de carne vie.

Elena si Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca la testul poligraf

Din ancheta aflam ca Elena Dinca a ajuns acasa la Caracal la cateva zile dupa ce Dinca a rapit-o pe Luiza. Familia Luizei Melencu a reclamat disparitia adolescentei la data de 14 aprilie, dupa ce aceasta nu a mai revenit acasa.

Anchetatorii sunt de parere ca Elena Dinca stia de faptele sotului sau si, in plus, a sters urmele crimelor. Astfel ca este cercetata pentru complicitate la omor, dupa cum a anunțat seful DIICOT, Felix Banila, in urma cu o saptamana.

Seful DIICOT a declarat, la data de 6 septembrie, ca cercetarea penala a fost extinsa pe numele Elenei Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, pentru complicitate la omor, imediat dupa sesizarea mamei Luizei Melencu.

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Felix Banila.

Publicat: 12 Sep. 2019, 11:59 Ciao.ro
Pe aceeași temă