Cornel Dinu, declaratie dura la adresa lui Gino Iorgulescu: „Unui baiat cu asemenea probleme nu poti sa-i cumperi o masina de 300.000 de euro”

Publicat: 12 Sep. 2019, 10:18 News 3

Acesta este contrariat pentru ca nu intelege cum de Gino l-a rasfatat atat de mult.

Cornel Dinu, declaratie dura la adresa lui Gino Iorgulescu. Cornel Dinu a comentat accidentul produs de fiul lui Gino Iorgulescu, criticandul dur pe seful LPF, pentru ca nu intelege de ce acesta i-a oferit cadou o masina de 300.000 de euro, mai ales ca Mario avea antecedente. Facuse accident cu o masina de lux si in Elvetia.

„La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație.

Cornel Dinu, declaratie dura la adresa lui Gino Iorgulescu

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu

La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu, conform viva.ro.

Au aparut rezultatele analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Ce a consumat in seara accidentului

Primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu sunt aici, insa vestile nu sunt deloc bune. Se pare ca Mario ar fi iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina, dupa cum au afirmat legistii.

Conform unor surse judiciare, legistii au constatat ca Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima verificare si 1,76 la a doua verificare, ceea ce inseamna ca ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur in sange in momentul accidentului.

Surse din cadrul politiei sustin ca Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin, in aproape de 30 de mii de euro si ar fi circulat cu viteza foarte mare. Iar la un moment dat a ajuns pe celalalt sens de mers, unde a izbit violent un alt autoturism.

S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, insa punerea sub invinuire nu poate fi inca facuta, cat timp acesta este în spital. Motorul masinii conduse de Mario Iorgulescu a luat foc iar celalalt sofer, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani, a murit pe loc.

Publicat: 12 Sep. 2019, 10:18 News 3
Pe aceeași temă