Au aparut rezultatele analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Ce a consumat in seara accidentului

Publicat: 12 sept. 2019, 09:50 Autor: Simona Ciao.ro

Primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu sunt aici, insa vestile nu sunt deloc bune.

Au aparut rezultatele analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Se pare ca Mario ar fi iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina, dupa cum au afirmat legistii.

Conform unor surse judiciare, legistii au constatat ca Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima verificare si 1,76 la a doua verificare, ceea ce inseamna ca ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur in sange in momentul accidentului.

Au aparut rezultatele analizelor

Surse din cadrul politiei sustin ca Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin, in aproape de 30 de mii de euro si ar fi circulat cu viteza foarte mare. Iar la un moment dat a ajuns pe celalalt sens de mers, unde a izbit violent un alt autoturism.

S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, insa punerea sub invinuire nu poate fi inca facuta, cat timp acesta este în spital. Motorul masinii conduse de Mario Iorgulescu a luat foc iar celalalt sofer, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani, a murit pe loc.

Medicii de la Spitalul Elias anunță că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Medicii au intensificat măsurile de suport a funcțiilor vitale, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale”, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Medicii de la Spitalul Elias. Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.

„Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal
2.Contuzie pulmonară bilaterală severă
3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator”, potrivit sursei citate.

Publicat: 12 sept. 2019, 09:50 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×