VEDETE PĂCĂTOASE: Topul celor mai infidele femei din România! Pe ce loc se află Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu

Publicat: 23 apr. 2020, 08:55 Autor: ileana.ghinea Vedete

Pentru că iată-ne trecuți de sărbătorile pascale, putem să vorbim ceva mai liber și de chestiuni mai puțin… ortodoxe.
Astăzi, vorba poetului … luăm lumea în balon.

VEDETE PĂCĂTOASE: TOP 5 starlete care au comis-o grav

Am întocmit o listă interesantă cu 5 dintre cele mai puțin statornice vedete despre care a vuit presa, la un moment dat.

1. Bianca Drăgușanu

„Sunt asumată!” Asta spune Bianca Drăgușanu de fiecare dată când este prinsă cu mâța-n sac. Ok, noi o credem pe cuvânt și pentru că este asumată să ne amintim ce anume și-a asumat. Să fie apariția la „Din dragoste” când, total diferită de astăzi din punct de vedere fizic, blonda plângea după bărbatul vieții ei… atunci. Mai târziu, aflăm că bărbatul vieții ei este Adrian Cristea, altul decât primul. Atât de bărbat i-a fost că repede l-a înlocuit cu Victor Slav pe care, imediat după nuntă, l-a trișat din nou cu Cristea. În fine… dragostea a fost mare, asumarea și mai mare, s-au împăcat, au făcut un copil, însă sfârșitul a fost același. Între Slav și actualul bărbat asumat din viața Biancăi Drăgușanu au mai fost vreo doi, însă nimic memorabil.
Acum e acum, însă… Nu știu de ce, dar feeling-ul îmi spune că toată asumarea de până acum i-a venit de hac blondei lui Bote. Cum orice naș, își are nașul… nu știu cât de păcătoasă își mai permite Bianca Drăgușanu să fie la brațul lui Alex Bodi.

Vom vedea…

2. Oana Zăvoranu

Ohooo… pentru cine nu-și amintește de episodul Tudy și Oana Zăvoranu este invitat să se „documenteze” pe Youtube. Tudy este bărbatul care i-a făcut Oanei Zăvoranu o dedicație… orgasmică – atât vizual, cât și auditiv, fix când aceasta era puțin… mai mult căsătorită cu Pepe. După s-a aflat că bruneta l-a înșelat mult și bine pe Pepe cu acest Tudy, un frumușel care la vremea aceea este stagiar în cadrul Parlamentului European. Scandal, circ, divorț, acuze, jigniri… toate acestea au pus capăt unei iubiri pe care cei mai mulți dintre noi o vedeam până la moartea. Pentru Pepe și păcătoasa Oana Zăvăranu n-a fost să fie… Pe de altă parte, important este că amândoi și-au găsit astăzi fericirea.

3. Marina Almășan

Știi cum e… păcatul nu ține de vârstă, ci de hormoni :). Acest lucru pare a fi valabil în cazul distinsei Marina Almășan care, după 16 ani de relație, l-a înșelat pe Victor Socaciu cu miliardarul George Cornu. Anii au trecut, toată lumea e acum la… casa ei.

4. Sylvia

Cine își mai amintește despre super scandalul de adulter în care a fost implicat Andrei Ștefănescu, actualmente vedetă Antena Stars, și fosta lui soție, cântăreața Sylvia. Domnița l-a cam tradus pe soțul ei de atunci cu un „coleg” de platou. Pe scurt: Sylvia s-a amorezat de partenerul ei de clip, Iulian Demeter. Scandalul a fost urât. Rufele au fost multe și toate spălate în public.

Mihaela Rădulescu

5. Mihaela Rădulescu

La capitolul categorie grea intra fără doar și poate Mihaela Rădulescu. Vedeta a spus lucrurilor pe nume întotdeauna, nu s-a temut de vreun subiect. Acesta lucru se aplica și atunci când vorbim despre înșelat. „Cred că am fost înșelată de multe ori, de minim 3 ori, adică cele trei divorțuri. Dar e bine să nu știi când ești înșelata. Mi s-a întâmplat și mie să înșel, dar s-a întâmplat așa cum se întâmplă femeilor, după ce simți că nu mai ești așa iubită și adorată. De obicei, la mine s-a întâmplat să rămân tot acolo unde am plecat. Dar dacă se numește înșelat pentru că a fost în timpul altei relații… ”, declara Mihaela Rădulescu acum ceva timp.

Publicat: 23 apr. 2020, 08:55 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă