Connect-R a spus totul despre divorțul de Misha! Artistul are un motiv anume pentru care nu își reface încă viața: „E vorba de trădare”

Publicat: 31 mai 2023, 13:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dezvăluirile lui Connect-R în cartea sa „Din Livada cu nuci”, proaspăt lansată la Bookfest, la Editura Timpul, sunt absolut senzaționale!

Artistul a trecut prin toate capitolele vieții sale: droguri, sex, violență, închisoare, depresie, divorț, suferință. Cartea are de toate și este scrisă cu emoție iar în capitolul „Divorțul”, celebrul artist povestește exact ce s-a întâmplat între el și frumoasa lui soție, Misha, mama fetiței sale de 9 ani, Maya, de ce au divorțat, de ce nu s-au mai împăcat, dar nici nu și-au refăcut viața niciunul dintre ei doi.

Connect-R a spus totul despre divorțul de Misha!

„Poți să stai lângă o persoană și evoluția ei spirituală să aibă altă viteză. A ta sau a ei! Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera. Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi, nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Totuși, indisciplina mea nu ar trebui să fie un necaz pentru nimeni. E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec.

Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva, care să strângă în urma mea, o femeie care să facă curățenie în casă. Modelul soției mele de bărbat și de tată este tatăl ei. Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă. În plus, peste această inabilitate a mea de a face lucruri în casă și a fi mai ordonat, mai există ceva și o recunosc pentru cartea asta. Vreau să fiu super sincer. Soția mea putea trece peste lucrurile despre care v-am vorbit, dacă nu ar fi avut o neiertare mult mai puternică, pe care, evident, eu am provocat-o. E vorba de trădare”, și-a recunoscut Connect-R vina mariajului său eșuat cu Misha.

Artistul are un motiv anume pentru care nu își reface încă viața

Și a făcut asta special în cartea sa care este o adevărată spovedanie, exact așa cum artistul a marturisit de nenumărate ori atunci când a vorbit despre cartea care avea să fie lansată.

„Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm”

Misha l-a iertat de mai multe ori până când nu a mai rezistat să fie înșelată, așa că a băgat divorț.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om.

„E vorba de trădare”

De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă.

La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat. Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit Connect-R în cartea sa, „Din livada cu nuci”, despre adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața până acum.

Și-a înșelat soția de mai multe ori, a sperat că va găsi iertarea din nou în fața mamei copilului său însă Misha, cel puțin deocamdată, nu și-a mai dorit să se împace cu el, să-l ierte și să lase în urmă ce s-a întâmplat, simțindu-se rănită în continuare.

Își fac vacanțele împreună de dragul fetiței lor, Maya

Connect-R și-a spus oful în privința vieții sale personale și a continuat să dea din casă.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă.

„Eu voi ține ușa asta deschisă”

Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”, s-a mai confesat Connect-R în cartea sa în care a povestit și cum și-a cunoscut soția dar și ce l-a determinat să meargă la un moment dat la mănăstiri și să se roage pentru a se liniști și a avea copii.

Publicat: 31 mai 2023, 13:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×