Ultimele cuvinte pe care le-a rostit Gabi Luncă înainte să moară. Fiica ei a izbucnit în lacrimi după ce a auzit-o

Publicat: 04 Apr. 2021, 14:06 Vedete

Artista Gabi Luncă s-a stins din viață în noaptea de 2 spre 3 aprilie, la vârsta de 83 de ani. Artista de muzică lăutărească se afla internată în Spitalul Județean Ilfov, după ce se infectase cu noul coronavirus. Timp de două săptămâni, Gabi Luncă s-a luptat cu boala. Fiica sa, Rebeca Onoriu, a vorbit cu mama ei la telefon, cu două zile înainte să moară. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus.

Cu două zile înainte să moară, cântăreața de muzică lăutărească a vorbit la telefon cu fiica ei, Rebeca Onoriu. Chiar ea a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care mama ei i le-a rostit: ”Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care au fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, conform RTV.

Una dintre fiicele ei a mai dezvăluit faptul că după moartea artistei Gabi Luncă s-a cerut să fie făcut din nou un test pentru coronavirus, pentru a descoperi dacă aceasta mai erau infectată cu virusul care a creat haos la nivel mondial: ”Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă”.

Gabi Luncă a avut cancer la sân

Cântăreața de muzică lăutărească a avut mari probleme de sănătate, mult timp luptându-se cu o boală cruntă, și anume cancerul la sân. A fost nevoită să urmeze tratamente și ședințe de chimioterapie, care au lăsat-o aproape fără păr. A crezut în Dumnezeu, s-a rugat, medicii au ajutat-o, iar acum Gabi Luncă este bine.

„Chiar m-a lovit tare această ştire. Eu am plecat de sâmbătă în Germania, invitată la o nuntă, cu formaţii. Am intrat în 80 de ani şi sper că de sărbători unde mă orientez. Nu am nimic! După ce moare omul, degeaba îl face mare. Când Dumnezeu vindecă, omul nu mai are nicio putere. În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă”, a spus Gabi Luncă, la Antena Stars, arată evz.ro.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 04 Apr. 2021, 14:06 Vedete
Pe aceeași temă