Gabi Luncă se află internată la ATI. Artista s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat: 17 Mar. 2021, 10:47 Vedete

Informație de ultimă oră: artista Gabi Luncă este internată pe secția de Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Aceasta s-a luptat în trecut și cu o boală grea, și anume cancerul.

Conform Spynews, Gabi Luncă se află internată pe secția de Terapie Intensivă la Spitalul Județean Ilfov, după ce artista s-a infectat cu noul coronavirus. Cântăreața de muzică populară și lăutărească se află în grija medicilor, după ce a contractat virusul. În vârstă de 81 de ani, Gabi Luncă respiră cu ajutorul aparatelor, are comorbidități.

Starea de sănătate este stabilă, cooperantă, are o stare staționară, nu are febră, însă are simptome specifice virusului din China, potrivit sursei citate.

Gabi Luncă a avut cancer la sân

Cântăreața de muzică lăutărească a avut mari probleme de sănătate, mult timp luptându-se cu o boală cruntă, și anume cancerul la sân. A fost nevoită să urmeze tratamente și ședințe de chimioterapie, care au lăsat-o aproape fără păr. A crezut în Dumnezeu, s-a rugat, medicii au ajutat-o, iar acum Gabi Luncă este bine.

„Chiar m-a lovit tare această ştire. Eu am plecat de sâmbătă în Germania, invitată la o nuntă, cu formaţii. Am intrat în 80 de ani şi sper că de sărbători unde mă orientez. Nu am nimic! După ce moare omul, degeaba îl face mare. Când Dumnezeu vindecă, omul nu mai are nicio putere. În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă”, a spus Gabi Luncă, la Antena Stars, arată evz.ro.

Gabi Luncă s-a pocăit, după ce copilul i-a murit după botez

Artista de muzică lăutărească a mai avut o problemă în tinerețe. Gabi Luncă s-a pocăit, după ce copilul ei s-a stins din viață, după ce a fost creștinat. Intrepreta și-a dorit extrem de mult un copil, s-a rugat la divinitate, iar artista a reușit să rămână gravidă.

După nașterea copilului, ea a trecut la penticostali. Însă, când a aflat că a rămas gravidă, Gabi Luncă a ”poftit” la o gură de gin, neștiind că femeile nu au voie să consume alcool în perioada aceea. I-a fost rău apoi: ”Eram însărcinată în trei luni. Am simţit că nu sunt prea bine şi că sunt pe cale să pierd sarcina”.

A născut fetița, însă în ziua botezului, a murit.

”Eu nu-i spusesem lui Onoriu de promisiunea pe care o făcusem când era să pierd sarcina. Oricine se uita la ea, o vedea ca pe oricare copil normal, dar de câte ori mă duceam eu să o iau în braţe se petrecea ceva inexplicabil. Cum apăream eu la pătuţul ei,fetiţa mea se schimba la faţă şi, din albă devenea pământie şi începea să devină agitată. Am înţeles că nu se manifesta aşa numai în prezenţa mea”, a povestit ea.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 Mar. 2021, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă