VIDEO. Drama cântăreței Gabi Luncă. A suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Publicat: 14 Oct. 2020, 12:03 Vedete

Gabi Luncă este una dintre cele mai iubite artiste din România, dar puțini știu faptul că a trecut prin momente extrem de grele în tinerețe.

Cântăreața de muzică lăutărească a avut mari probleme de sănătate, mult timp luptându-se cu o boală cruntă, și anume cancerul la sân. A fost nevoită să urmeze tratamente și ședințe de chimioterapie, care au lăsat-o aproape fără păr. A crezut în Dumnezeu, s-a rugat, medicii au ajutat-o, iar acum Gabi Luncă este bine.

„Chiar m-a lovit tare această ştire. Eu am plecat de sâmbătă în Germania, invitată la o nuntă, cu formaţii. Am intrat în 80 de ani şi sper că de sărbători unde mă orientez. Nu am nimic! După ce moare omul, degeaba îl face mare. Când Dumnezeu vindecă, omul nu mai are nicio putere. În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă”, a spus Gabi Luncă, la Antena Stars, arată evz.ro.

Gabi Luncă s-a pocăit, după ce copilul i-a murit după botez

Artista de muzică lăutărească a mai avut o problemă în tinerețe. Gabi Luncă s-a pocăit, după ce copilul ei s-a stins din viață, după ce a fost creștinat. Intrepreta și-a dorit extrem de mult un copil, s-a rugat la divinitate, iar artista a reușit să rămână gravidă.

După nașterea copilului, ea a trecut la penticostali. Însă, când a aflat că a rămas gravidă, Gabi Luncă a ”poftit” la o gură de gin, neștiind că femeile nu au voie să consume alcool în perioada aceea. I-a fost rău apoi: ”Eram însărcinată în trei luni. Am simţit că nu sunt prea bine şi că sunt pe cale să pierd sarcina”.

A născut fetița, însă în ziua botezului, a murit.

”Eu nu-i spusesem lui Onoriu de promisiunea pe care o făcusem când era să pierd sarcina. Oricine se uita la ea, o vedea ca pe oricare copil normal, dar de câte ori mă duceam eu să o iau în braţe se petrecea ceva inexplicabil. Cum apăream eu la pătuţul ei,fetiţa mea se schimba la faţă şi, din albă devenea pământie şi începea să devină agitată. Am înţeles că nu se manifesta aşa numai în prezenţa mea”, a povestit ea.

Gabi Luncă ar fi fost blestemată

”La 23 de ani, m-am îmbolnăvit deodată foarte rău.Mi se învineţiseră unghiile iar pe faţă parcă eram opărită. Aveam o formă de fluture pe faţă. Mi se înmuiaseră muşchii de la picioare. Nu puteam să mai merg. Din zi în zi îmi era tot mai rău. Fusesem la spital, dar am ieşit la fel de bolnavă. M-au văzut nişte femei de la Târgovişte şi s-au speriat de mine. Mi-au spus că la mine nu e lucru curat şi că mi-a făcut cineva farmece, că mi-au dat argint viu şi mi-au spus că pot să şi mor… Femeile mi-au spus să merg la Baba Lina… care îmi descântă şi-mi dă afară argintul viu. Dacă nu te duci să ţi-l dea afară, e de rău cu tine, că vrea să-ţi ia viaţa această tânără. Mi-a spus şi cum arată…. Mi-a spus că eu am să fiu foarte mare, sus de tot şi cu numele şi cu situaţe materială. Baba mi-a zis să beau mercurul de la ea, pentru că este curat şi-l dă afară pe cel rău. Sigur că l-am băut. Însă nu mi-a făcut bine, cum mă aşteptam. Când am ajuns acasă, sora mea m-a dus la doctor şi şi mi-a făcut tratament… Mi se învineţiseră picioarele…”, povestea ea, arată Libertatea.

Sursă foto: Arhivă Cancan

Publicat: 14 Oct. 2020, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă