A murit Gabi Luncă. Artista de muzică lăutărească era internată în spital

Publicat: 03 Apr. 2021, 09:37 Vedete

Este doliu în lumea artistică din România. Gabi Luncă, artista de muzică lăutărească, s-a stins din viață noaptea trecută, în spital. Cântăreața avea vârsta de 83 de ani.

Cântăreața Gabi Luncă se afla internată în spital, pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ilfov, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, arată Digi24. Seara trecută, artista a pierdut lupta cu boala, după două săptămâni. Pe rețelele de socializare, fiica sa, Onoriu Rebeca, a transmis anunțul trist: „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”. În imaginea postată de fiica sa pe Facebook apare mama ei, Gabi Luncă, alături de acordeonistul Ion Onoriu.

💔 Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem…

Posted by Rebeca Onoriu on Friday, April 2, 2021

Gabi Luncă a avut cancer la sân

Cântăreața de muzică lăutărească a avut mari probleme de sănătate, mult timp luptându-se cu o boală cruntă, și anume cancerul la sân. A fost nevoită să urmeze tratamente și ședințe de chimioterapie, care au lăsat-o aproape fără păr. A crezut în Dumnezeu, s-a rugat, medicii au ajutat-o, iar acum Gabi Luncă este bine.

„Chiar m-a lovit tare această ştire. Eu am plecat de sâmbătă în Germania, invitată la o nuntă, cu formaţii. Am intrat în 80 de ani şi sper că de sărbători unde mă orientez. Nu am nimic! După ce moare omul, degeaba îl face mare. Când Dumnezeu vindecă, omul nu mai are nicio putere. În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă”, a spus Gabi Luncă, la Antena Stars, arată evz.ro.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 03 Apr. 2021, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă