Rebeca, fiica artistei Gabi Luncă, vrea să îi îndeplinească ultima dorință a mamei sale

Publicat: 02 mai 2021, 15:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gabi Luncă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Artista a fost înmormântată lângă soțul ei, acordeonistul Ion Onoriu, la Cimitirul Dămăroaia din Capitală. Fiica ei, Rebeca Onoriu, a mărturisit că dorește să îndeplinească ultima dorință a mamei sale.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Rebeca, fiica cântăreței de muzică lăutărească Gabi Luncă, a mărturisit faptul că dorește să îi îndeplinească ultima dorință a mamei sale, și aceea de a tece câteva zile la religia penticostală, moment pe care l-a amânat până acum. Conform spuselor ei, în acest fel va simțit că-și va „oficializa” relația cu Dumnezeu.

„Acum a devenit și cea mai mare dorință a mea și știam că o să vină momentul acesta, doar că nu știam când. Cumva am tot amânat. Acum o lună i-am promis mamei. I-am promis că mă voi boteza fără să-mi ceară dânsa, a plâns de fericire, cum făcea de fiecare dată când o îndemnam: „hai să ne rugăm, hai să cântăm o cântare. Era uimită de dorința mea și acum cu botezul, fără ca să-mi ceară, i-am spus, s-a bucurat și acum urmează să îndeplinesc ce am promis. Cumva, prin botezul acesta îmi oficializez relația cu Dumnezeu. Nu sunt străină de astea, eu m-am născut într-o familie de creștini practicanți, cu ținerea de post, facerea de bine, cumva nu mi-e greu. Doar că am amânat să-mi iau angajamentul ăsta”, a spus Rebeca Onoriu pentru Antena Stars.

„Da, da (n.r. – vrea să treacă la religia penticostală). Sunt singura din familie a rămas, care nu a făcut botezul. Asta voi face chiar de ziua mea de naștere, aleg să mă nasc din nou, să-mi oficializez relația cu Dumnezeu. Mi-am dorit să public asta pentru că sunt mulți prieteni de familie, am multe persoane din biserică pe Facebook și-n felul acesta i-am anunțat și se bucură pentru mine și mă alătur și eu milioanelor de creștini și o să-mi câștig o familie minunată”, a adăugat fiica lui Gabi Luncă.

Fiica artistei nu a visat-o până acum pe mama ei, Gabi Luncă

Rebeca Onoriu a mărturisit faptul că nu a visat-o până acum pe mama ei, după ce Gabi Luncă a murit.

„Nu am visat-o până acum pe mama. Nu mi-am luat angajament înaintea Domnului, să zic: „Doamne, voi fi cea mai, voi citi Biblia de zece ori sau cumva. N-am făcut promisiuni. L-am rugat pe Dumnezeu să mă primească așa cum sunt, cu inima întristată, plină de durere, și El să fie stăpânul meu și tot ce I-am cerut este să o visez că dorul e mare și am nevoie și eu cumva am gândit că e și biletul meu de intrare în Rai lângă mama. Asta e tot ce-mi doresc. Să-mi asigur un loc lângă mama”, a conchis ea.

Ce a transmis Rebeca, după moartea mamei sale

Gabi Luncă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce o lungă perioadă a stat internată în spital. Cântăreața, care a murit în noaptea de 2 spre 3 aprilie, fusese infectată cu noul coronavirus. Unul dintre copiii artistei, Rebeca Onoriu, a făcut primele declarații, după ceremonia funerară. În memoria părinților săi, copiii ar dori să deschidă fie un centru post-covid, fie un azil.

”Mulțumim Televiziunii Române pentru această onoare, cinste. Ne-a rămas nouă acum, o să ne uităm. Cât despre mama, mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei, de data asta nu sunt eu și cu frații mei cei care o așteptăm, de data asta ne așteaptă dânsa. Depinde de noi, copiii, să urmăm cărarea pe care ei ne-au trasat-o, cărarea Domnului. Probabil că o să facem o clinică post-covid sau un azil în memoria părinților mei. În memoria mamei…

Era firesc să se întâmple asta la un moment dat. Doar că nu l-am mutat pe tata de unde era, sunt împreună aici. De fapt, ei sunt în Ceruri. Sora mea a hotărât să punem o mică băncuță (n.r. Estera)”, sunt primele declarații ale Rebecăi Onoriu, după ce mama ei a fost înmormântată.

Sursă foto: arhivă ciao

Publicat: 02 mai 2021, 15:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă