Cum a fost surprinsă Rebeca, fiica artistei Gabi Luncă, la mai bine de două săptămâni de la înmormântare

Publicat: 24 Apr. 2021, 11:08 Vedete

În data de 6 aprilie, artista Gabi Luncă a fost înmormântată la cimitirul Dămăroaia din Capitală. La ceremonia funerară au luat parte atât familia, cât și mulți apropiați și persoane apropiate familiei sale. Regina muzicii lăutărești a fost înmormântată lângă soțul ei, acordeonistul Ion Onoriu. La mai bine de două săptămâni, paparazzi au surprins-o pe Rebeca Onoriu, fiica ei, la un service din București.

Paparazzi Cancan.ro au surprins-o pe Rebeca Onoriu, fiica cântăreței Gabi Luncă, la un service auto din zona Pipera, însă fără a purta haine de doliu. Totuși, e adevărat că doliul se poartă în suflet, și nu neapărat trebuie epatat prin hainele închise la culoare.

Însă, Rebeca a mers imediat la o reprezentanță auto, după ce autoturismul de un alb imaculat i-a fost avariat. Îmbrăcată lejer și colorat, parcă a uitat cumva și de masca de protecție la ce zi însorită a fost, dar imediat s-a conformat și a luat-o din mașină.

Ce a transmis Rebeca, după moartea mamei sale

Gabi Luncă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce o lungă perioadă a stat internată în spital. Cântăreața, care a murit în noaptea de 2 spre 3 aprilie, fusese infectată cu noul coronavirus. Unul dintre copiii artistei, Rebeca Onoriu, a făcut primele declarații, după ceremonia funerară. În memoria părinților săi, copiii ar dori să deschidă fie un centru post-covid, fie un azil.

”Mulțumim Televiziunii Române pentru această onoare, cinste. Ne-a rămas nouă acum, o să ne uităm. Cât despre mama, mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei, de data asta nu sunt eu și cu frații mei cei care o așteptăm, de data asta ne așteaptă dânsa. Depinde de noi, copiii, să urmăm cărarea pe care ei ne-au trasat-o, cărarea Domnului. Probabil că o să facem o clinică post-covid sau un azil în memoria părinților mei. În memoria mamei…

Era firesc să se întâmple asta la un moment dat. Doar că nu l-am mutat pe tata de unde era, sunt împreună aici. De fapt, ei sunt în Ceruri. Sora mea a hotărât să punem o mică băncuță (n.r. Estera)”, sunt primele declarații ale Rebecăi Onoriu, după ce mama ei a fost înmormântată.

Sursă foto: Arhivă CIAO, Cancan

Publicat: 24 Apr. 2021, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă