Traian Basescu, despre cazul Caracal: „Împăcați-vă cu realitatea și rugați-vă să-i fie bine acolo sus”

Publicat: 05 Aug. 2019, 10:01 Ciao.ro

Traian Basescu a fost profund miscat de tragedia de la Caracal dar a tinut sa arate cu degetul spre o eventuala complicitate a autoritatilor cu criminalul.

Traian Basescu, despre cazul Caracal.  Fostul președinte, Traian Băsescu, a izbucnit duminică în lacrimi în studioul România Tv în momentul când le-a transmis membrilor familiei Luizei să se „împace cu realitatea”.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că este de necrezut că poliția din Caracal nu îl avea sub supraveghere pe Ghorghe Dincă, mai ales că făcea și taximetrie ilegală. El a adăugat că este de crezut doar dacă autoritățile erau complici, primeau bani sau „din când în când câte o fetiță”.

Traian Basescu, despre cazul Caracal

 

„Omul ăsta nu e cu năravurile astea de acum, de la Alexandra. Dacă nici acum statul nu va acționa împotriva celor care au greșit, pentru că acest copil, Alexandra, a murit cu zile. Nu e posibil să ai asemenea individ pe raza unui mic orășel cum e Caracal și poliția să nu îl aibă în supraveghere.

Mai ales că făcea și taximetrie ilegală. Este de necrezut. Este de crezut într-o singură situație. Ori erau complici cu el sau primeau din când în când parte din banii de la taximetrie, ori primeau din când în când o fetiță. Și procurorii au fost extrem de generoși cu acest individ. Secția pentru magistrați trebuie să își facă treaba”, a spus Băsescu, la România TV.

In direct erau si membri din familia Luizei, cealalta fata in afara de Alexandra pe care criminalul din Caracal ar fi ucis-o!

„Eu vă spun un lucru cu toată sinceritatea. Împăcați-vă cu realitatea! Împăcați-vă cu realitatea și rugați-vă să-i fie bine acolo sus. Suspiciunea mea este că acest ticălos este într-o bună legătură cu ei (c.n. polițiștii). (…) Dacă polițistul știa să lucreze cu Alexandra, poate era în viață. Dacă polițistul știa să lucreze cu Luiza, poate era în viață.”, a spus Băsescu, cu lacrimi în glas.

Publicat: 05 Aug. 2019, 10:01 Ciao.ro
Pe aceeași temă