Rapirea Alexandrei ar fi fost filmata de o camera de supraveghere. Dinca a lovit-o si a legat-o, iar apoi a pornit cu ea spre ‘casa ororilor’

Publicat: 05 aug. 2019, 09:23 Autor: Simona Ciao.ro
Rapirea Alexandrei ar fi fost filmata de o camera de supraveghere. Dinca a lovit-o si a legat-o, iar apoi a pornit cu ea spre 'casa ororilor'

Imaginile au surprins chiar momentul in care criminalul din Caracal a atacat-o pe adolescenta.

Rapirea Alexandrei ar fi fost filmata de o camera de supraveghere. In imaginile surprinse, Gheorghe Dinca o loveste cu putere pe Alexandra atunci cand aceasta incearca sa scape.

Aceste probe au intrat in posesia anchetatorilor la aproape doua saptamani de la momentul rapirii fetei: „Se vede exact cum în spatele liceului a fost luată pe Alexandra, cum ea la un moment a încercat să iasă din mașină, cum o lovește cu pumnul în față, iar apoi stă 20 de minute cu mașina în parcare, unde o leagă fedeleș și pleacă mai departe în centrul orașului”, a declarat un avocat, potrivit Antena3.

Rapirea Alexandrei ar fi fost filmata de o camera de supraveghere

Criminalul din Caracal, readus la 'casa ororilor'

Alexandra a fost tinuta prizoniera intr-o camera localizata in spatele casei ororilor, unde latimea este de 2.7 metri iar lungimea de 4 metri. Tanara a fost legata cu o curea de un pat cu schelet metalic, sudat in fier beton.

Insa in pofida acestui lucru, Alexandra a reusit cumva sa se elibereze si si sa ia telefonul lui Dinca de pe noptiera pentru a apela la 112. In acelasi loc se afla si cartea de vizita a unui inginer cadastrist, fata dandule politistilor informatii de pe aceasta.

Langa un mic perete se aflau un televizor mis si doua resouri improvizate iar camera era luminata doar de un bec, fiindca fereastra era zidita si nu patrundea deloc lumina.

Gheorghe Dinca are profilul unui criminal monstruos

Informatiile macabre iesite la iveala in dosarul crimelor din Caracal demonstreaza ca acesta are un profil psihologic al unui criminal monstruos. Martorii ororilor sale au vorit despre comportamentul si temperamentul acestuia si spun ca separarea de sotie a intervenit in urma violentelor. In plus, nu este exclus sa-si fi abuzat propria fiica.

In cadrul ultimelor audieri, Dinca nu a dat informatii concrete despre locul in care a ascuns trupurile victimelor sale, insa dupa scurt timp le-a spus anchetatorilor ca este obosit si vrea sa fie lasat in pace.

In plus, suspectul pare sa-i tina pe anchetatori departe de locul unde a ascuns trupul victimei Luiza, si spune ca nu-si mai aminteste unde s-a intamplat asta fiindca era intuneric afara.

„Era noapte, în faţa mea o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraş mare în departe, nu mai ţin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai ţin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta.

Am ocolit localitaţile şi am mers numai pe câmp, de teamă să nu mă oprească poliţia la vreun control în trafic. Nu mă mai întrebaţi, eu am recunosct fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi şi mă plimbaţi atâta vreme cât eu am recunoscut”, a spus Dinca, potrivit Antena3.

Publicat: 05 aug. 2019, 09:23 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă