Te bate gândul să cumperi? Tot ce trebuie să știi despre ponturi plătite la pariuri

Publicat: 19 Feb. 2019, 13:27 Life
Te bate gândul să cumperi? Tot ce trebuie să știi despre ponturi plătite la pariuri

Cine nu a auzit de paid picks, ponturi sigure, paid tips sau ponturi fixed?

img 18 (1)

Toți acești termeni fac, de fapt, referire la un singur lucru, și anume la ponturi plătite pentru pariuri sportive. Numărul pariorilor care recurg la astfel de mijloace nu este mare, însă majoritatea pasionaților de adrenalină sunt tentați la un moment dat să cumpere ponturi.

Această zonă este însă una extrem de dubioasă, lucru care se datorează în mare parte numeroșilor escroci care au apărut pe internet în ultimii ani, escroci care pretind că vând ponturi sigure de la meciuri trucate sau pur și simplu șarlatani care falsifică și atașează probe și statistici ireale.

Specialiștii de pe PariuriX.com ne atenționează cu privire la faptul că ideea de ponturi plătite sau paid picks nu trebuie confundată cu profitabilitate. Chiar și un tipster cinstit și experimentat, nu-ți poate garanta în nici un fel profitul și nici nu o va face. Ba mai mult decât atât, nimeni nu are garanția că dacă a reușit să iasă pe plus timp de câțiva ani, va reuși să facă acest lucru și în continuare.

Să cumperi ponturi sigure sau să nu pariezi?

img 18 (2)

Unul dintre motivele pentru care o persoană poate apela la astfel de servicii este că nu are suficient timp pentru a analiza partidele și că nu se pricepe suficient de bine pentru a putea face o analiză bună. În astfel de cazuri, cea mai bună variantă este să se parieze pur și simplu de plăcere, fără nici un fel de așteptări financiare sau efectiv să se renunțe temporar la această pasiune.

Practic, nu are sens să depinzi de ponturile altora, pentru că astfel nu vei deține niciodată controlul asupra ceea ce faci și nu vei putea progresa, iar în cazul în care, să zicem, lucrurile îți merg bine într-o perioadă, ai putea fi tentat să investești mai mult și să te ruinezi imediat.

De să unde cumperi pronosticuri plătite?

img 18 (3)

Internetul este plin de escroci, lucru despre care s-a discutat deja în numeroase rânduri. Chiar și poliția a intervenit în câteva tentative de a depista astfel de coțcari, însă numărul lor nu este în scădere, pentru că practic oricine are acces la internet poate să înceapă o a astfel de „afacere”. Acesta este și motivul pentru care specialiștii ne recomandă să nu plătim niciodată pentru ponturi la pariuri.

Există câteva servicii de verificare recunoscute la nivel mondial în rândul pariorilor experimentați, însă în afară de acestea, nimic nu merită încercat – și nici acolo nu veți putea avea nici un fel de garanție că veți ieși pe plus, pentru că agențiile propuse poate că nu sunt la îndemână românilor, pentru că respectivele cote vor scădea foarte repede odată ce au fost postate și așa mai departe.

Nu crede nici măcar ceea ce vezi

img 18 (4)

Ai văzut Grupuri și Pagini de Facebook cu ochii tăi? Te-au convins ponturile câștigătoare publicate acolo în avans? Ești uimit de acele rezultate? Ei bine, ia-ți gândul de la acele speranțe deșarte, pentru că acele postări sunt manipulate într-un fel sau altul. Chiar dacă nu vezi că postarea ar fi fost editată, este posibil ca autorul să fi avut sute de postări cu ponturi, dintre care pur și simplu să le fi șters pe cele necâștigătoare, lăsându-ți astfel impresia că vezi performanțe inedite (inclusiv scoruri exacte).

Ai văzut poze cu teancuri cu bani? Bilete cu codurile tipărite care pot fi verificate online? Filmulețe video cu reușitele acelor pariori, chiar live? Toate acestea pot fi falsificate și de cele mai multe ori, nu este deloc complicat să faci acest lucru dacă ți-ai petrecut câteva ore urmărind tutoriale pe YouTube.

Merită să cumperi ponturi la pariuri?

img 18 (5)

În fond și la urma urmei, nu faci bine dacă te apuci să cumperi ponturi la pariuri. Nu mai spera la îmbogățirea rapidă de pe urma jocurilor de noroc, pentru că în această capcană au căzut mulți înaintea ta crezând același lucru. Nimeni nu vinde ponturi de la meciuri sigure, însă se mai întâmplă ca din când în când ponturile să se mai și nimerească. De aceea, au apărut și acei tipsteri care îți oferă ponturile urmând ca tu să le plătești după soluționarea respectivei partide. Această escrocherie este tot bazată pe noroc: dacă iese, iese, dacă nu, pierde clientul, nu vânzătorul.

Nu trebuie să știi toate tainele acestui fenomen pentru a înțelege că este mai bine să te ferești. De altfel, vă propunem să răsfoiți analizele și ponturile furnizate de către site-ul comunității pariorilor din România în mod complet gratuit pentru a vă putea culege informații cheie despre anumite partide de interes și pentru a vă forma un stil sănătos de analizare al partidelor.

Publicat: 19 Feb. 2019, 13:27 Life
Pe aceeași temă