TOP CIAO.RO | S-au dezbrăcat pe unde au apucat! Divele, surprinse aşa cum nu ţi-ai fi imaginat

Publicat: 10 ian. 2024, 15:24 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Atenţie! Imaginile pe care am ales să vi le prezentăm în acest top pot avea un puternic impact emoţional. Divele au renunţat la haine fără nicio jenă pe unde au apucat. Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază şi au surprins momentele incendiare. Nu trebuie să rataţi imaginile din GALERIA FOTO! Sigur nu o să vă pară rău.

În valurile imaginilor din clasamentul nostru de astăzi s-au aruncat Gina Pistol, Roxana Nemeș, Bianca Drăgușanu sau Anna Lesko. Dar ele nu au fost singurele dive surprinse fără haine în public!

Fără inhibiţii şi fără să le pese că ar putea fi văzute, vedetele noastre au arătat tot ce au mai de preţ în dotare. Puteţi să vă convingeţi doar cu un singur click. Cu unele dintre ele, mama natură a fost foarte generoasă. Dar unde nu a lăsat, au rezolvat singure problema. Câteva vizite în cabinetul medicului estetician au fost de ajuns.

Ce alte vedete mai puteți privi în acest top? Simona Trașcă, Marina Dina, Anda Adam, Roxana Vancea, Daniela Crudu, dar și multe alte vedete. Toate vă vor încânta privirea!

Frumoase, dar flămânde!

Sunt mereu aranjate, tot timpul în pas cu moda, însă divele din România mai au şi momente de slăbiciune. Nu v-aţi fi aşteptat la asta, la cât de atente sunt vedetele noastre să nu fie prinse pe picior greşit.

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

Am putea spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”. În perioada respectivă, ce-i drept, nu stăteau bine deloc la capitolul timp. Aveau concerte pe bandă rulantă şi erau nevoite să se hrănească pe unde apucau. Deşi, la cum arată ai zice că nu prea se ating pe mâncare. Artistele care mai nou au lăsat microfonul pentru afaceri, s-au speriat destul de tare de aparatele de fotografiat de parcă erau prinse în flagrant cu cine știe ce substanțe interzise. Dar, de fapt, ele înfulecau de zor nişte orez la caserolă. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Oglindă, oglinjoară cine e cea mai provocatoare din ţară?

Divele au luat-o la pas, fiecare în treaba ei, dar nu oricum, ci cu cele mai mulate haine din garderobă. Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază şi le-au surprins. Nu o să vă stricăm surpriza, deci vă invităm să parcurgeți, cu răbdare maximă, fiecare poză din GALERIA FOTO și să vedeți pe ce locuri s-au clasat Andreea Marin, Oana Cuzino, Daniela Crudu ori Gabriela Cristea.

Cine sunt cele 25 de sexy-vedete care se luptă să urce pe podium? Bianca Drăgușanu, Roxana Nemeș, Anna Lesko, Daniela Crudu, Adelina Pestrițu, Simona Senzual, Larisa Tănăsoiu, Marina Dina, Roxana Vancea, Mira, Andra Măruță, Ema Uta, Andreea Bănică, Gabriela Cristea, Alina Laufer, Lili Sandu, Anca Țurcașiu, Oana Cuzino, Amna, Loredana Groza, Romanița, Denisa Tănase, Andreea Marin, Oana Mareș și Gina Pistol.

 

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 10 ian. 2024, 15:24 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă