TOP CIAO.RO | Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii

Publicat: 26 iun. 2024, 17:03 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Anamaria Prodan nu are nevoie de prea multe prezentări. A ştiut mereu cum să se facă remarcată atât în viaţa profesională, cât şi cea personală. Chiar dacă a trecut printr-un divorţ dureros, impresara nu s-a lăsat doborâtă de probleme, a găsit puterea de a merge mai departe, iar acum iubeşte şi este iubită! În ceea ce priveşte aspectul fizic, vedeta a trecut de asemenea prin multe schimbări. Nu ai spune că în prezent are 51 de ani!

De când formează un cuplu cu Ronald Gavril, Anamaria Prodan pare că întinerește pe zi ce trece! Este foarte fericită, iar acest lucru se vede din aparițiile sale în mediul online!

Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20!

Impresara a declarat de foarte multe ori că are mare grijă de silueta ei și face tot ce poate să se mențină sexy şi într-o formă de invidiat! Şi reuşeşte cu brio acest lucru. Ipostazele provocatoare în care apare nu sunt o noutate pentru nimeni, având în vedere cât de multă încredere are în ea și cât de mândră este de felul în care arată.

Recent, vedeta s-a lăsat fotografiată în cel mai mic bikini pe care îl are în garderobă, fără nimic în partea de sus, iar urmăritorii săi au rămas pur și simplu uimiți. Formele sale de invidiat nu au putut trece neobservate, iar fanii i-au făcut foarte multe complimente!

Anamaria Prodan a dezvăluit ce nu ar împărţi niciodată cu fiicele sale

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o garderobă la care multe femei nici nu visează. Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că îi face plăcere să îşi împartă lucrurile cu fiice ei însă există piese le care nu le-ar da niciodată.

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Toate aceste lucruri se opresc… la genţi. Impresara spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

„Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei. Şi pantofii la fel, că acolo e jale”, a mai povestit sexy impresara.

 

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 iun. 2024, 17:03 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×