Tatăl Biancăi Drăgușanu, mesaj șocant după ce vedeta a divorțat de Bodi!

Publicat: 15 Mar. 2020, 09:56 Vedete

Mesajul tatălui Biancăi Drăgușanu, după ce vedeta a divorțat de Bodi, te va emoționa!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, în urmă cu câteva zile, după o relație de aproximativ 2 ani. Blondina și fostul ei soț s-au despărțit cu zgomot și cu reproșuri de ambele părți. De-a lungul timpului, cei doi au avut mai multe certuri, iar chiar cu câteva zile înainte de a semna actele de divorț la notar au avut un scandal monstru într-un parc din Capitală când mama Biancăi a sunat la 112 , femeia mărturisind că Bodi ar fi fost agresiv atât cu fiica ei, cât și cu ea.

Mai mult, recent, au apărut informații în presă cum că Bianca ar fi fost bătută de fostul ei soț, informații însoțite și de o imagine cu blondina vânată la ochi.

În toată această perioadă, cea care a fost trup și suflet lângă Bianca Drăgușanu, a fost mama ei, Madi, care a susținut-o cum a putut din toate punctele de vedere. Deja nu mai este o noutate că blondina și mama ei au o relație specială de mamă-fiică, ambele luptând până în pânzele albe una pentru cealaltă.

Jimmy Drăgușanu este alături de fiica lui

Însă, puțină lume știe că Bianca Drăgușanu are o relație apropiată și cu tatăl ei, Radu „Jimmy” Drăgușanu! Deși bărbatul nu este fizic lângă ea, căci nu locuiește în București, ține legătura cu fiica lui și știe tot ce se întâmplă cu ea. Conform unor surse din anturajul vedetei, tatăl ei, ar fi fost șocat când a aflat că ea și Bodi divorțează și că fiica lui este nefericită lângă el.

“Domnul Jimmy nu vorbește toată ziua cu Bianca la telefon, însă se înțeleg bine și au o relație destul de apropiată. Relația lor s-a sudat și mai mult de când a venit pe lume micuța Sofia. Pe Alex Bodi… domnul Jimmy l-a cunoscut și chiar s-a înțeles ok cu el. De fiecare dată când se întâlneau râdeau mult. El a rămas surprins când a aflat că Bianca și Bodi divorțează și că fiica lui nu se află în cea mai fericită căsnicie. I-a spus că este alături de ea în orice decizie va lua și că se poate baza pe el oricând are nevoie. I-a spus și că … să ia cele mai bune decizii pentru ea, să-i fie ei bine și fetiței ei. Bianca însă nu i-a spus cam toate suferințele ei, ea dorind să-l protejeze să nu-i facă rău, însă el află de la televizor, de la vecini, de la rude”, susțin surse din anturajul blondinei.

 

Publicat: 15 Mar. 2020, 09:56 Vedete
Pe aceeași temă