Alex Bodi a recunoscut că a fost infidel și agresiv cu Bianca Drăgușanu: ”Schimbarea nu i-a reușit”

Publicat: 13 Mar. 2020, 12:33 Vedete

Mariajul Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a fost unul scurt, iar recent cei doi au divorțat la notar. Alex Bodi a fost cel care i-a trimis înștiințarea fostei sale soții.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a recunoscut în fața Biancăi Drăgușanu că i-a fost infidel și agresiv, însă vedeta nu contestă faptul că a iubit-o sau că ar fi fost iubirea vieții sale.

„El a spus cu gura lui că nu are ce să îmi reproşeze mie. El a spus cu gura lui că a fost agresiv, că a fost infidel, că a încercat să se schimbe. Niciuna dintre astea nu i-au reuşit. Schimbarea nu i-a reușit. De asta am divorțat, pentru că schimbarea nu i-a reușit. Nu contest faptul că m-a iubit, nu contest faptul că am fost iubirea vieții lui, și el poate a fost iubirea vieții mele, dar totul este trecător”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu 3 zile

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, oficial! Frumoasa vedetă a declarat în exclusivitate pentru TacaTaca că ea și partenerul ei, afaceristul Alex Bodi, s-au prezentat astăzi în fața notarului.

”Este adevărat! Da. Am divorțat la notar acum”, a declarat Bianca Drăgușanu.

La plecarea de la notar, atât ea, cât și Alex Bodi au făcut declarații scurte. Divorțul celor doi a durat o oră și jumătate. Bianca a mărturisit că s-a grăbit în legătură cu mariajul cu Bodi. De asemenea, a ieșit și nervoasă de la notar, fiind supărată pe fostul soț: ”Mi-a luat telefonul”.

Bianca Drăgușanu, sfătuită de mamă să divorțeze

Frumoasa vedetă a fost sfătuită de către mama sa să divorțeze de Alex Bodi, căci ”treburile” între cei doi nu ar mai fi stat așa bine. În acel moment, fostul soț al ei, Alex Bodi, s-ar fi enervat foarte tare, dar a recunoscut că a greșit față de vedetă.

„În urmă cu 10 zile era la el acasă, acolo unde încerca să o convingă să nu divorțez de el. Din păcate, un bărbat nu o să stea între mine și mama mea sau fiica mea. Îmi pare rău că trebuie să intru în detaliile astea.

Mama mea a zis că ar trebui să divorțăm pentru că nu suntem ok, moment în care el a luat foc. El a recunoscut că mi-a greșit. Nu mama e de vină, ea este îngerul meu păzitor, dar și al Sofiei. Nu mama e de vină pentru divorț.

Când un bărbat încearcă să te domine și să-ți scadă stima de sine. Eu am decis de două ori că relația asta nu este bună pentru mine. De data asta, a treia oară, am decis amândoi că așa este mai bine și s-a și concretizat”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiune.

Publicat: 13 Mar. 2020, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă