Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu puțin timp! De ce vedeta a ieșit nervoasă de la notar

Publicat: 10 Mar. 2020, 14:10 Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat oficial. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație complicată, acest lucru fiind vizibil din certurile, neînțelegerile și situațiile în care cei doi sunt puși.

Update, ora 14:00

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, oficial! Frumoasa vedetă a declarat în exclusivitate pentru TacaTaca că ea și partenerul ei, afaceristul Alex Bodi, s-au prezentat astăzi în fața notarului.

”Este adevărat! Da. Am divorțat la notar acum”, a declarat Bianca Drăgușanu.

La plecarea de la notar, atât ea, cât și Alex Bodi au făcut declarații scurte. Divorțul celor doi a durat o oră și jumătate. Bianca a mărturisit că s-a grăbit în legătură cu mariajul cu Bodi. De asemenea, a ieșit și nervoasă de la notar, fiind supărată pe fostul soț: ”Mi-a luat telefonul”.

Bianca Drăgușanu a primit înștiințare că trebuie să se prezinte la tribunal

În ultima perioadă, totuși, parcă gândul divorțului e din ce în ce mai apropiat, căci Alex Bodi a plecat de lângă Bianca o perioadă, iar ziua ei de naștere nu a fost cea mai fericită.

Potrivit Spynews, astăzi ar trebui să aibă înfățișarea la tribunal Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi. Vedetei i-a fost trimisă o înștiințare că în cursul zilei de azi, 10 martie, ar trebui să se prezinte la tribunal pentru divorțul de Alex Bodi. Nu se știe încă dacă Bianca se va prezenta sau nu la tribunal.

Bianca Drăgușanu a spus la un moment dat că tot timpul încearcă să fie cea mai bună variantă a sa: „Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”.

Mama Biancăi Drăgușanu a rupt tăcerea și a vorbit despre bătăile pe care le-ar încasa fiica ei de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut printr-o perioadă mai tulbure în relația lor, existând discuții aprinse și certuri între cei doi care i-au afectat. Pe de altă parte, mama Biancăi ar fi vorbit despre agresiunile încasate de fiica ei din partea lui Alex Bodi.

Au ieșit la suprafață noi detalii despre relația soțului Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, cu Madi Dragoș, mama blondinei. Pare-se că cei doi nu prea s-au înțeles, fapt ce a provocat un dezechilibru în familie.

Potrivit Cancan, chiar în ziua în care vedeta a împlinit vârsta de 38 de ani, într-o zi de vineri, pare-se că Alex Bodi și soacra lui s-au certat, după ce femeia încerca doar să aplaneze conflictul între fiica ei și ginere. Atunci, polițiștii au intervenit, după ce mama ei ar fi sunat la 112. Aceștia au discutat cu cei trei.

”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri”, ar fi mărturisit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii.

Publicat: 10 Mar. 2020, 14:10 Vedete
Pe aceeași temă