Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de divorț! Și-a făcut bagajele și a plecat, după ce i-a jignit mama

Publicat: 09 Mar. 2020, 12:08 Vedete

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se află la un pas de divorț, după ce tânărul i-a ”distrus” ziua de naștere, ziua când Bianca împlinea 38 de ani.

Astfel că în urmă cu trei zile, Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză nu atât de plăcută din partea persoanei iubite, soțul ei, și anume Alex Bodi. Mama vedetei a sunat la 112, după ce afaceristul ar fi țipat la ea și ar fi agresat-o. Mai multe surse din Poliție au mărturisit pentru Cancan că mama Biancăi Drăgușanu ”este nemulțumită de relația pe care fiica ei o are cu soțul”.

Neînțelegerile dintre ei doi s-au aprins când Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, i-ar fi adresat reproșuri. Atunci ar fi avut un exces de furie, iar bărbatul a înjurat și ar fi sărit să o lovească pe soacra sa. De asemenea, Bianca a izbucnit în plâns de ziua ei, după ce a postat pe Instagram o imagine în care apare sexy. Atunci, Alex Bodi a fost foarte gelos.

”Situația este în felul următor. Eu tot încerc, de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, a spus Bianca.

Apoi, Alex Bodi a decis că trebuie să se liniștească, astfel că afaceristul a plecat să își viziteze familia la Monte Carlo. El s-a afișat fără Bianca Drăgușanu.

Mama Biancăi Drăgușanu a rupt tăcerea și a vorbit despre bătăile pe care le-ar încasa fiica ei de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut printr-o perioadă mai tulbure în relația lor, existând discuții aprinse și certuri între cei doi care i-au afectat. Pe de altă parte, mama Biancăi ar fi vorbit despre agresiunile încasate de fiica ei din partea lui Alex Bodi.

Au ieșit la suprafață noi detalii despre relația soțului Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, cu Madi Dragoș, mama blondinei. Pare-se că cei doi nu prea s-au înțeles, fapt ce a provocat un dezechilibru în familie.

Potrivit Cancan, chiar în ziua în care vedeta a împlinit vârsta de 38 de ani, într-o zi de vineri, pare-se că Alex Bodi și soacra lui s-au certat, după ce femeia încerca doar să aplaneze conflictul între fiica ei și ginere. Atunci, polițiștii au intervenit, după ce mama ei ar fi sunat la 112. Aceștia au discutat cu cei trei.

”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri”, ar fi mărturisit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii.

Publicat: 09 Mar. 2020, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă