Bianca Drăguşanu, desfigurată de Alex Bodi. Vedeta este de nerecunoscut. Ce a putut să îi facă fostul soţ

Publicat: 14 Mar. 2020, 15:13 Vedete

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi este departe de a se fi încheiat! Frumoasa blondină a publicat pe reţelele de socializare o serie de imagini în care apare desfigurată. Vedeta îl acuză pe fostul ei soţ că ar fi bătut-o!

Deşi au divorţat acum câteva zile, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu şi-au încheiat socotelile.

Blondina, dezvăluiri şocante pe reţelele de socializare

Bianca a fost bătută de Alex Bodi și a decis că este momentul să facă publică această informație. Pe contul de Facebook, blondina a publicat o parte din conversaţia pe care a avut-o cu fostul soţ la puţin timp după ce a fost desfigurată în bătaie.

„Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun acum autoritățile despre „bărbăția” ta”, este mesajul transmis de Bianca.

Reacţia lui Alex Bodi nu s-a lăsat aşteptată! Bărbatul a atacat-o pe fosta lui parteneră şi potrivit spuselor lui Bianca ar fi încercat să se arunce din mașină. În plus, blondina i-ar fi cerut o sumă de bani lui Bodi pe care a şi primit-o.

„Oare ce vor spune autoritățile când află că ai vrut să sari din mașină.. și mai ales, că ai cerut bani, iar eu te-am plătit?”, a fost mesajul postat de afacerist.

Publicat: 14 Mar. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă