Tanarul care a amenintat-o pe Izabela Bira, prietena Luizei Melencu, a fost retinut

Publicat: 06 Aug. 2019, 15:41 Ciao.ro
Tanarul care a amenintat-o pe Izabela Bira, prietena Luizei Melencu, a fost retinut

Conducerea IPJ Dolj a dispus in cele din urma un control la postul de politie din Diosti.

Tanarul care a amenintat-o pe Izabela Bira, prietena Luizei Melencu, a fost retinut. Familia Izabelei s-a tot plans la Politielegat de faptul ca fostul iubit al Izabelei o terorizeaza, insa nu acum nu s-a facut nimic.

Barbatul a intrat in curtea fostei sale iubite de doua ori, si chiar a amenintat-o si l-a lovit pe unchiul acesteia, folosindu-se de un topor pentru intimidare.

Tanarul care a amenintat-o pe Izabela Bira

Tanarul care a amenintat-o pe Izabela Bira,

„În cursul zilei de ieri, un tânăr de 22 de ani, din Dioşti, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, acesta fiind bănuit că, la data de 4 iulie, respectiv 8 iulie, ar fi comis infracţiunile de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

În cazul primelor trei infracţiuni, persoană vătămată este o minoră de 16 ani, din localitate. În ceea ce priveşte plângerea prealabilă referitoare la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, aceasta a fost depusă, în cursul zilei de ieri, de către un bărbat de 50 de ani, din Dioşti”, au transmis reprezentantii IPJ Dolj.

Reprezentantii IPJ Dolj au declarat ca barbatul urmeaza sa fie prezentat unitatii de parchet cu propunerile corepunzatoare. Povestea Izabelei a intrat in atentia presei in decursul zilei de ieri, dupa ce tanara a povestit prin ce calvar trece de ceva vreme.

Dupa moartea tatalui sau din aceasta vara, Izabela si-a incheiat relatia cu un tanar pe nume Radu Constantin Alexandru, in varsta de 22 de ani.

„Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită” a spus tanara, potrivit Libertatea.

Insa dupa ce au descins in noaptea de 4 iulie la casa Izabelei, politistii nu au luat absolut nicio masura: „Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?”, a mai spus Izabela.

La data de 4 iulie, pe la zece noaptea, barbatul a intrat in curtea Izabelei.

„Avea un briceag și un par, era îmbrăcat în negru. A încercat să spargă ușa parul, dar n-a rupt decât clanța. Apoi m-a atacat pe mine cu parul. Am avut noroc, doar mi-a șters fruntea. M-a lovit însă peste spate și peste picioare.

Nici măcar nu au întocmit proces verbal, au văzut sângele din fruntea mea, au văzut ușa stricată cu parul. Dar nu s-au dus acasă la băiatul ăla, să îl cerceteze. Ne-au spus să ne ducem a doua zi, pe 5 iulie, să dăm declarație la postul de poliție Dioști” a spus si unchiul Sandu, in varsta de 48 de ani.

Publicat: 06 Aug. 2019, 15:41 Ciao.ro
Pe aceeași temă