Avocatul familiei Melencu a vizitat casa lui Gheorghe Dinca: „Miroase totul a cadavru”

Publicat: 06 aug. 2019, 13:29 Autor: D. C. Ciao.ro
Avocatul familiei Melencu a vizitat casa lui Gheorghe Dinca: Miroase totul a cadavru

Tonel Pop a dat informatii macabre despre cum arata acum casa criminalului din Caracal.

Avocatul familiei Melencu a vizitat casa lui Gheorghe Dinca. Tonel Pop a dat mai multe declaratii presei dupa ce a vizitat „casa ororilor” din Caracal.

Tonel Pop a fost intrebat despre perchezitiile informatice si a spus ca sunt in analiza un laptop, trei telefoane si un aparat foto, iar rezultatele nu se pot afla marti pentru ca „se copiaza automat in anumite softuri, se cloneaza mediile, dar nu se intra in ele”.

Avocatul familiei Melencu a vizitat casa lui Gheorghe Dinca

Casa lui Gheorghe Dinca are un BECI dubios

 

Avocatul a vorbit si despre locuinta criminalului din Caracal, si a spus ca totul acolo este infiorator si cu miros de cadavru, astfel ca nu se poate respira.

„Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul.

Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot”, a spus acesta, potrvit Digi24.

In aceasta dimineata anchetatorii au reluat cautarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, unde se presupune ca a ucis doua tinere. La verificari asista s Gheorghe Dinca. Alti anchetatori au mers la padurea de la marginea Caracalului, unde ieri s-a gasit un sac cu oase.

Mama Luizei Melencu, afirmatii socante: „Am primit telefoane ca sa ne retragem toate declaratiile”

Publicat: 06 aug. 2019, 13:29 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă