Mama Luizei Melencu, afirmatii socante: „Am primit telefoane ca sa ne retragem toate declaratiile”

Publicat: 06 aug. 2019, 10:27 Autor: D. C. Ciao.ro
Mama Luizei Melencu, afirmatii socante: Am primit telefoane ca sa ne retragem toate declaratiile

Familia Melencu este devastata inca din luna aprilie, cand Luiza a disparut fara urma de acasa.

Mama Luizei Melencu, afirmatii socante. Mama adolescentei de 18 ani, ucisa la Caracal de Gheorghe Dinca, spune ca familia ei a primit mai multe telefoane si a fost ‘sfatuita’ sa-si retraga toate declaratiile.

„Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a spus Monica Melencu, potrivit Antena3.

Mama Luizei Melencu, afirmatii socante

Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni

Anchetatorii au gasit mai multe ramasite umane in decursul zilei de ieri, intr-o padure din apropierea orasului Caracal, unde Dinca sustine ca ar fi aruncat trupul Luizei.

Se pare ca Gheorghe Dinca le-ar fi indicat anchetatorilor o padure de langa Caracal unde sustine ca a aruncat parinti din corpul Luizei Melencu, adolescenta disparuta fara urma in luna aprilie.

Avocatul familiei Melencu face dezvaluiri cutremuratoare despre Gheorghe Dinca

„El localizează fetele după anumite perioade din an, după luna în care le-a luat. Părerea mea este că nu e Luiza. Eu cred că e vorba de mai multe fete, el nu le mai știe numele. Asta e fata din luna cutare. Le are pe luni, pe perioade” a spus avocatul Tonel Pop, potrivit Antena3.

Publicat: 06 aug. 2019, 10:27 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă