Cine este politistul erou care l-a facut pe Gheorghe Dinca sa-si recunoasca faptele?! Criminalul il cunostea din vedere pentru ca anchetatorul avea rude in Caracal!

Publicat: 06 aug. 2019, 09:35 Autor: D. C. Ciao.ro

Politistul a reusit sa-i castige increderea lui Gheorghe Dinca pentru ca se pare ca cei doi se cunosteau din vedere, iar asta l-a facut sa-si recunoasca faptele.

Cine este politistul care l-a facut pe criminal sa-si recunoasca faptele?! Criminalul Gheorghe Dinca si-a recunoscut cele doua fapte de omor dupa ce initial le-a spus politistilor aflati la fata locului ca nu le cunoaste pe cele doua fete.

Se pare ca in tot acest caz extrem de complicat a existat un politist despre care nu stim nimic care a reusit sa il faca pe monstrul din Caracal sa cedeze si sa recunoaca ceea ce a facut. Desi pe toata durata anchetei Gheorghe Dinca nu a vrut deloc sa coopereze si a tras de timp inducand criminalistii in eroare si oferindu-le piste false totusi decisiv in acest caz a fost un politist din Bucuresti care intamplator avea rude in zona Caracalului iar Gheorghe Dinca il stia din vedere.

Cine este politistul erou care l-a facut pe Gheorghe Dinca sa-si recunoasca faptele?

Politistul se afla in vizita la rude atunci cand a aflat de dosar si a dorit sa fie delegat si el sa se ocupe de caz. Imediat ce l-a vazut, inca de la primele perchezitii, Gheorghe Dinca a vorbit cu el, iar intr-un final a ajuns sa aiba mai multa incredere in el decat in propriul avocat.

Surse din politie confirma intreaga scena si se pare ca acest politist „misterios” este un anchetator deosebit de bun care stie sa se apropie de infractori si sa le castige incredere. La fel a procedat si cu Gheorghe Dinca si dupa numai o ora de discutii intre patru ochi, criminalul a fost gata sa-si marturiseasca faptele socante.

„Este un poliţist foarte bun de Judiciar, din Bucureşti, nicicum din Caracal sau de unde se mai speculează. Inculpatul a solicitat să discute cu dumnealui întrucât poliţistul are rude în zona respectivă şi inculpatul îl ştie din vedere, ştie că e poliţist bun şi are încredere în el. Inculpatul a susţinut că nu are încredere nici în avocat.

Acest lucru (n.r. – discuţia cu inculpatul) s-a întâmplat în baza delegării procurorului de caz. (…) Poliţistul era, întâmplător, în zona respectivă, la rude, s-a făcut o delegare, s-a întâmplat totul într-un cadru formal. (…) Inculpatul a început să vorbească: să spună unde e telefonul mobil, unde e cartela, să spună ce a mai indicat el în dosar“, au declarat surse pentru Adevarul.

Avocatul lui Gheorghe Dinca sustine si el faptul ca acesta s-a apropiat mai mult de unul dintre politisti iar in timpul anchetei chiar a cerut sa aiba o discutie intre 4 ochi cu agentul care il ancheta.

„A cerut să stea de vorbă cu un poliţist. A cerut să fie singur cu acest poliţist. Sper să nu mă-nşel, dar acel poliţist eu nu l-am văzut în grupul poliţiştilor de la Dolj, acest poliţist l-am văzut doar la faţa locului, acolo, şi presupun că este poliţist de la Olt. A rămas singur cu acel poliţist, chiar mi-a solicitat să rămână singur cu acel poliţist.

A stat aproximativ o oră, să fie mai bine… Imediat a mărturisit, e vorba de minute. Cu acel domn poliţist l-am văzut discutând şi cu o zi înainte, în timpul percheziţiilor, fapt pentru care şi a doua zi a solicitat să discute cu dânsul şi a discutat inclusiv cu soţia inculpatului acest domn poliţist”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dinca intr-o interventie televizata.

Publicat: 06 aug. 2019, 09:35 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă