Luiza, viata de cosmar in Italia: „O tin drogata non-stop pentru ca persoana care a luat-o e si un traficant de droguri”

Publicat: 25 oct. 2019, 09:21 Autor: Simona Life

O romanca stabilita in Italia a facut o marturisire care va soca Romania.

Luiza, viata de cosmar in Italia. Tanara a afirmat miercuri, la Romania TV, faptul ca Luiza traieste, iar cei care au rapit-o o tin ascunsa si o drogheaza non-stop.

In plus, Ramona, cea care a facut marturisirea, a spus ca vrea sa dea declaratii detaliate la DIICOT.

Luiza, viata de cosmar in Italia

Luiza Melencu activa in WhatsApp

„De 17 ani de zile dorm cu lumina aprinsă. Îmi este foarte frică. Îmi este frică și de umbra mea. Dacă sunt singură acasă blochez toată casa și aprind toate luminile”, a spus Ramona, potrivit evz.ro.

Stie care vor fi consecintele, insa Ramona a spus ca avocatul are deja o declaraţie ampla care va fi data autoritatilor in eventualitatea in care va pati ceva.

„Mi-au spus că o țin drogată non-stop pe Luiza pentru că persoana care a luat-o e și un traficant de droguri”, a mai spus tanara, anuntand o recompensa de 500.000 de euro daca Luiza va fi eliberata.

„Vă spun eu ce vor persoanele care o au pe Luiza în mână. Vor o recompensă. Instituțiile românești, dacă ar pune o sumă de bani în schimbul fetei, ei au spus că le dau fata.

Ei au învățat-o pe Luiza să nu vorbească. În momentul în care îi dau drumul o să o lase într-un loc și să nu spună numic, pentru că dacă vorbește, îi omoară toată familia.

Am vorbit cu investigatorul privat și i-am spus că în seara asta, în emisiune, eu o să ofer 500 de mii de euro, nu în bani, ci în valoare de proprietate, persoanei care mi-o aduce mie pe Luiza. M-a impresionat foarte mult și sunt dispusă să ofer eu, toate proprietățile pe care le am, persoanei care mi-o aduce pe Luiza.

Mi-au spus că o țin drogată non-stop pe Luiza pentru că persoana care a luat-o e și un traficant de droguri. Eu m-am gândit cât poate să producă o fată în un an, doi, zece? Nu o să ajungă niciodată la această sumă” a incheiat aceasta.

Publicat: 25 oct. 2019, 09:21 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă