Tanara care il acuza de viol pe Neymar este amenintata cu moartea. Tatal jucatorului a recurs la un asemenea gest

Publicat: 09 iun. 2019, 13:41 Autor: Simona Vedete

Najila Trindade, in varsta de 26 de ani, trece prin clipe de groaza in aceste momente.

Tanara care il acuza de viol pe Neymar este amenintata cu moartea. Tanara a petrecut mai bine de cinci ore la politie pentru a discuta despre noaptea in care a fost agresata sexual.

Cel mai scump jucator din lume este acuzat de abuz sexual iar rudele fetei care a facut plangere impotriva fotbalistului sustin ca apropiatii lui Neymar au amenintat-o cu moartea pe Najila Trindade Mendes de Souza.

Tanara care il acuza de viol pe Neymar este amenintata cu moartea

Tanara care il acuza de viol pe Neymar este amenintata cu moartea

Cel care a inceput cu aceste amenintari a fost chiar tatal si impresarul fotbalistului, agresand-o verbal. „Mai nou, clienta mea e cautata si i se spune clar: «Nu vei mai trai mult timp»”, a spus avocatul Danilo Garcia de Andrade, conform gsp.ro.

Neymar a facut publice fotografiile sexy si discutia cu tanara care il acuza

Fotbalistul traieste un cosmar dupa ce o tanara a carei identitate inca nu a fost facuta publica a depus o plangere impotriva lui in Santo Amaro in Brazilia.

Neymar, unul dintre starurile fotbalului mondial, a fost acuzat de viol. O tanara a carei identitate a ramas anonima a depus plangere impotriva sa. Potrivit UOL Sport, aceasta a reclamat faptul ca violul ar fi avut loc pe data de 15 mai. Ea a spus ca l-a cunoscut pe Neymar pe internet, iar la scurt timp a plecat in Franta pentru a-l vedea.

Femeia l-a acuzat pe Neymar ca a sosit la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe in seara zilei de 15 mai sub influenta bauturilor alcoolice, moment in care a devenit violent cu ea si a abuzat-o. „A fost o capcana si am cazut in ea. Dar justitia va vedea adevarul! De acum, voi expune totul asa cum s-a intamplat, toate conversatiile”, a spus Neymar.

La putin timp de la publicarea filmuletului, Neymar a fost sfatuit de avocatii sai sa-l stearga, iar fotbalistul s-a conformat. Acum imaginile cu femeia nu mai sunt disponibile. Neymar are 27 de ani si incaseaza anual de la PSG aproximativ 40 de milioane de euro, motiv pentru care este extrem de „vanat” de femeile din intreaga lume.

Publicat: 09 iun. 2019, 13:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă