Fotbalistul Neymar e acuzat de viol! A facut publice fotografiile sexy si discutia cu tanara care il acuza!

Publicat: 03 Jun. 2019, 13:22 Vedete
Fotbalistul Neymar e acuzat de viol! A facut publice fotografiile sexy si discutia cu tanara care il acuza!

O tanara super-sexy a vrut sa-l faca pe Neymar sa faca sex cu ea dar la final a sfarsit prin a-l acuza de viol.

Neymar e acuzat de viol! A facut publice fotografiile sexy si discutia! Fotbalistul traieste un cosmar dupa ce o tanara a carei identitate inca nu a fost facuta publica a depus o plangere impotriva lui in Santo Amaro in Brazilia.

Neymar, unul dintre starurile fotbalului mondial, a fost acuzat de viol. O tanara a carei identitate a ramas anonima a depus plangere impotriva sa. Potrivit UOL Sport, aceasta a reclamat faptul ca violul ar fi avut loc pe data de 15 mai. Ea a spus ca l-a cunoscut pe Neymar pe internet, iar la scurt timp a plecat in Franta pentru a-l vedea.

Neymar e acuzat de viol! A facut publice fotografiile sexy si discutia!

Imediat ce stirea a devenit publica, toata lumea a incercat sa dea de Neymar si sa afle de la el ce s-a intamplat si daca stie despre ce femeie este vorba. Aflat in cantonament, Neymar nu le-a putut raspunde jurnalistilor, dar a ales o alta metoda de „comunicare”.

Aflat in cantonament cu echipa nationala a Braziliei, Neymar a postat un filmulet de 7 minute in care le explica tuturor ca nimic din ceea ce se spune despre el nu este adevarat si neaga orice acuzatie. Asta nu a fost suficient, fotbalistul a publicat si discutia avuta cu tanara, precum si fotografiile erotice cu care ea incerca sa-l atraga.

Femeia l-a acuzat pe Neymar ca a sosit la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe in seara zilei de 15 mai sub influenta bauturilor alcoolice, moment in care a devenit violent cu ea si a abuzat-o. „A fost o capcana si am cazut in ea. Dar justitia va vedea adevarul! De acum, voi expune totul asa cum s-a intamplat, toate conversatiile”, a spus Neymar.

La putin timp de la publicarea filmuletului, Neymar a fost sfatuit de avocatii sai sa-l stearga, iar fotbalistul s-a conformat. Acum imaginile cu femeia nu mai sunt disponibile. Neymar are 27 de ani si incaseaza anual de la PSG aproximativ 40 de milioane de euro, motiv pentru care este extrem de „vanat” de femeile din intreaga lume.

Publicat: 03 Jun. 2019, 13:22 Vedete
Pe aceeași temă