Ce nu i-a spus niciodata Anamaria Prodan mamei sale. A vrut sa o scuteasca de o mare suferinta

Publicat: 09 Jun. 2019, 10:03 Vedete

Pentru a-si trai ultimele luni din viata linsitite, Anamaria Prodan a mintit-o pe mama ei.

Ce nu i-a spus niciodata Anamaria Prodan mamei sale. In urma cu un an, artista de muzica populara s-a stins din viata. A fost rapusa de o boala crunta si nemiloasa, mult prea devreme.

Anamaria Prodan a fost invitata la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, difuzata de Antena Stars, unde a vorbit despre mama sa si despre faptul ca i-a ascuns ce boala are, pentru a nu o intrista.

Ce nu i-a spus niciodata Anamaria Prodan mamei sale

Ce nu i-a spus niciodata Anamaria Prodan mamei sale

„Mama ştia că se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, nu a avut acces la dosar. Dar eu nu pot să cred că ea dormea aşa liniştită şi spunea nu am doar o răceală! Nu.

Numai că a avut foarte mare încredere în mine şi a sperat probabil că o să o salvez. Eu, vorbind ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O luam repede. Plus că nu a avut nimeni acces lângă ea, nimeni nu a putut să vină” a spus impresara.

Ionela Prodan, avere de 2 milioane de euro! Cum a strans aceasta suma impresionanta

Artista a strans ban pe ban pana in ultima zi de viata. Anamaria Prodan a publicat memoriile mamei sale. Era una din dorintele Ionelei Prodan, inainte de moarte. Cartea se numeste „Cantecul vietii mele” si a fost lansata pe 5 aprilie.

Cartea „Cântecul vieţii mele” este despre viata Ionelei Prodan. Cantareata de muzica populara a avut un trai greu, dar presarat cu multe amintiri frumoase. Anamaria Prodan este cea care i-a indeplinit aceasta dorinta mamei sale. Ionela Prodan a murit in urma cu un an.

 

Publicat: 09 Jun. 2019, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă