Cuvintele dureroase pe care Ionela Prodan i le-a spus lui Aurelian Preda, cu doar cateva luni inainte ca acesta sa moara. Ti se frange sufletul!

Publicat: 24 Apr. 2018, 16:42 News 3

Cuvintele dureroase pe care Ionela Prodan i le-a spus lui Aurelian Preda, cu doar cateva luni inainte ca acesta sa moara.

Ionela Prodan a fost inmormantata joia trecuta, la Cimitirul Bellu, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas.

Solista de muzica populara a sperat pana in ultima clipa ca se va face bine, desi de cateva ori a dat semne ca se simte mai bine. Artista a fost mereu o fire vesela si incerca sa ii bine-dispuna si pe cei din jurul ei.

Cuvintele dureroase pe care Ionela Prodan i le-a spus lui Aurelian Preda, cu doar cateva luni inainte ca acesta sa moara. In urma cu doi ani, Ionela Prodan a fost alaturi de Aurelian Preda, care suferea de aceeasi boala ca si ea, cancer la pancreas.

Aurelian Preda a decedat la sfarsitul lunii septembrie 2016, la un spital din Viena. Cantaretul de muzica populara a incercat din rasputeri sa se vindece, insa eforturile medicilor au fost in zadar.

„Aurelian Preda a aflat că e grav bolnav în 2005-2006, când era la Favorit Tv. Era terminat psihic… ştia că o să moară”, au dezvaluit surse din apropierea artistului. 

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Apr. 2018, 16:42 News 3
Pe aceeași temă