Surpriză de proporții! George Burcea și Viviana Sposub au fost fotografiați împreună la mare

Publicat: 28 Sep. 2020, 12:32 Vedete

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în emisiunea Ferma. Cei doi au luptat pentru marele premiu, dar pe lângă acest lucru se pare că flacăra iubirii s-a aprins destul de tare între cei doi.

Într-una din emisiuni, George Burcea s-a accidentat atât de tare, încât producătorii show-ului au hotărât că cel mai bine pentru actor ar fi să meargă acasă. Recuperarea se pare că a fost destul de rapidă, pentru că după ce a ieșit și frumoasa șatenă din competiție, cei doi au plecat câteva zile împreună la mare pentru a se relaxa…

Astfel fostul soț al Andreei Bălan a fost fotografiat, sâmbătă, pe peronul gării din Constanța de unul dintre fanii săi, în timp ce se săruta cu noua lui parteneră, semn că își asumă relația cu Viviana.

De altfel, George Burcea a promis în cadrul emisiunii Ferma că prima persoană pe care o va căuta atunci când va ajunge acasă o să fie Viviana și se pare că și-a respectat cuvântul dat.

George Burcea și Viviana Sposub au dormit în același pat

Concurenții au avut de îndeplinit o sarcină în cadrul competiției. Astfel doi câte doi au fost legați de mână, iar pe parcursul unei zile au fost nevoiți să facă diferite activități împreună.

Surpriza cea mai mare a fost în momentul în care aceștia s-au băgat la somn, pentru că au fost de asemenea nevoiți să facă acest lucru împreună cu partenerul cu care fiecare a fost legat.

George Burcea fiind fermier șef a avut o cameră doar pentru el și frumoasa șatenă… Deși pe parcursul competiției niciunul nu a recunoscut că există sentimente la mijloc, actorul i-a făcut Vivianei o declarație: „Este foarte frumoasă și…călduroasă”.

„Puteți să ne închideți luminile? Vă mulțumim foarte mult. Ce înseamnă să fii șef! Păi n-ai venit în camera șefului? Vă mulțumim foarte mult. Noapte bună”, a spus George Burcea, în timp ce se afla în pat cu Viviana Sposub.

Publicat: 28 Sep. 2020, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă