Suma colosală pe care a cheltuit-o Simona Halep. Ce cadou fabulos i-a cumpărat tatălui ei

Publicat: 14 Sep. 2020, 08:43 Vedete
Suma colosală pe care a cheltuit-o Simona Halep. Ce cadou fabulos i-a cumpărat tatălui ei

Recent, publicaţia economică americană Forbes a stabilit faptul că Simona Halep ocupă locul patru în clasamentul sportivelor cu cele mai mari venituri din lume. Tenismena de origine română are o avere impresionantă.

Şi tocmai pentru faptul că are o avere fabuloasă, Simona Halep îţi permite să facă cadouro generoase celor pe care îi iubeşte. Simona i-a dăruit tatălui ei un autoturism Bentley New Flying Spur, în valoare de 300.000 de euro.

Mașina are caracteristici extraordinare. Astfel, poate ajunge la o viteză maximă de 333 kilometri/ oră. Bentley New Flying Spur prinde 100 de kilometri/oră în 3,8 secunde și are un motor W12, de șase litri. În plus, mașina dezvoltă 628 de cai putere, notează digisport.ro.

Simona Halep a recunoscut de-a lungul timpului că părinții ei au rol important în dezvoltarea ei ca sportivă în perioada junioratului. ”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, spunea, jucătoarea româncă, în mai 2020.

Halep, venituri de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020

Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte 6,9 milioane dolari fiind reprezentată de premiile câştigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.

Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36,5 milioane de dolari câştigate din premii pe parcursul carierei o plasează pe locul al patrulea în ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numără branduri globale precum Nike, Wilson, Hublot şi Avon, precum şi alte câteva din ţara sa natală, România”, scrie Forbes.

Publicat: 14 Sep. 2020, 08:43 Vedete
Pe aceeași temă