Simona Halep se retrage din tenis? ”Probabil voi anunța că voi juca un ultim meci și mă voi retrage”

Publicat: 25 Jan. 2020, 16:03 Vedete

Simona Halep este cea mai iubită sportivă din România din prezent. Celebra tenismenă a ajuns la inimile românilor datorită performanței pe care a reușit-o în ultimii ani de zile.

Recent, Simona Halep a făcut o declarație care a șocat publicul. La vârsta de 28 de ani, ea joacă la optimile de finală de la Australian Open 2020. Simona Halep joacă împotriva sportivei din Belgia, Elise Mertens. Meciul va avea loc în data de 27 ianuarie 2020.

Chiar și-așa, Simona Halep a transmis un mesaj care i-a pus pe fani pe gânduri. Ea se află acum pe locul trei în clasamentul WTA, având 5561 de puncte.

“Chiar vorbeam ieri cu fratele meu despre asta. Nu știu, nu m-am gândit încă la asta. Dar probabil că voi face ca ea (n.r.: Caroline Wozniacki). Voi anunța că voi juca un ultim turneu, iar apoi mă voi retrage (…). Nu pot spune că acesta este ultimul meu an în circuit pentru că mă răzgândesc destul de des. Voi anunța înainte și apoi voi fi în afara acestei lumi”, a declarat Simona Halep la conferința de presă după meciul cu Yulia Putintseva, potrivit Playtech.

Publicat: 25 Jan. 2020, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă