Sotul nu o lasa sa-si schimbe infatisarea, dar dupa moartea lui, femeia s-a transformat complet. Cum arata acum?

Publicat: 31 Aug. 2018, 20:00 Life

Femeia care si-a schimbat infatisarea, dupa moartea sotului ei.

Sotul nu o lasa sa-si schimbe infatisarea, dar dupa moartea lui, femeia s-a transformat. Aceasta si-a facut niste schimbari radicale.

Charlotte Guttenberg si-a dorit toata viata macar un tatuaj, dar sotul ei nu era de acord deloc cu ele, si mai ales pe pielea sotiei lui, din cauza principiilor lui si regulile sale despre cum ar trebui sa arate o femeie. Astfel, Charlotte a vrut sa-i fie o sotie buna si s-a supus dorintelor lui.

„Dintotdeauna mi-am dorit tatuaje. Sotul meu mi-a interzis sa-mi fac. Credea ca o lady nu trebuie sa-si fac atatuaje, dar asta nu m-a oprit din a-mi dori unul.”, a declarat Charlotte.

Schimbarea radicala

Dupa moartea sotului ei, in 2001, lucrurile s-au schimbat, iar femeia s-a schimbat complet si a primit chiar titlul de „cea mai tatuata femeie in varsta”, la 67 de ani. Femeia a inceput cu un tatuaj, un fluture, in 2006, iar de atunci s-a tot tatuat. In prezent are peste 92% din suprafata corpului tatuata.

De asemenea, si noul ei sot, Charles Helmke detine titlul de cel mai tatuat barbat in varsta. Charlotte a fost fascinata de faptul ca partenerul ei era tatuat pe 93,7% din suprafata corpului, iar pentru ca ii unea aceeasi pasiune, femeia a ajuns si ea la randul ei sa se acopere de tatuaje.

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 31 Aug. 2018, 20:00 Life
Pe aceeași temă