3 motive pentru care barbatii iubesc femeile de peste 40

Publicat: 01 sept. 2018, 12:53 Autor: D. C. Beauty & Style

Femeile de peste 40 de ani au niste secrete care ii fac pe barbati sa le admire.

Se stie faptul ca majoritatea barbatilor prefera femeile mai mature. Iata care sunt secretele care ii fac pe barbati sa le cada la picioare!

3 mari calitati pe care le au acestea

Siguranta de sine

Barbatii spun ca niciodata o femeie de peste 40 nu va avea nesigurante si gelozii neintemeiate, asa ca nu se va trezi niciodata noaptea pentru a te intreba la ce te gandesti. O femeie de peste 40 nu va comenta iesirile tala cu baietii la bere sau fotbal, pentru ca stie ca o relatie trebuie intretinuta cu respect si incredere. Pe langa acestea, o femeie matura se cunoaste foarte bine, astfel stie ce isi doreste si ce de la cine isi doreste. Parerea celorlalti este mai putin importanta.

Respect de sine

Nu vei avea niciodata parte de scene diverse in public, istericale sau discutii fara sens.

Aprecierea

Femeile trecute de 40 stiu sa aprecieze cand este cazul si sa-si spuna nemultumirile, astfel sa se rezolve in timp util si cu calm. Femeile mature au un fel de a purta lucrurile, pana si rujul rosu sta altfel, datorita faptului ca femeile de peste 40 sunt mai senzuale decat cele tinere. Acestea vor spune direct daca si cum nu le place ce faci/cum esti, sunt sincere, deci nu va trebui sa ghicesti in stele nemultumi

Publicat: 01 sept. 2018, 12:53 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă