E una dintre cele mai grase pisici din lume si tocmai a intrat la dieta! Are 15 kilograme si este obeza!

Publicat: 31 Aug. 2018, 10:48 Viral

Poate 15 kilograme pentru o pisica nu pare mult, dar daca te uiti la imagini si iti dai seama cat este de “voluminos” atunci clar o sa te puna pe ganduri.

E una dintre cele mai grase pisici din lume si tocmai a intrat la dieta! Motanul din imagine este foarte simpatic dar in acelasi timp este si grav bolnav, fiind obez. Acum este la dieta si stapanii lui spera sa-i redea aspectul de pisica.

Bronson, caci acesta este numele lui a devenit instant celebru pe Instagram dupa ce noii lui stapani l-au adoptat si si-au propus sa-l salveze de la moarte. A fost adoptat in luna Mai, are 3 ani si cantareste 15 kilograme.

Imediat ce l-au adus acasa stapnii lui l-au pus la dieta, iar pana acum a reusit deja sa dea jos 1 kilogram printr-un regim alimentar strict si ceva miscare prin casa. Bronson este atat de gras incat in taline masoara 81 de centimetri in diametru.

Motanul a fost adoptat de la un centru de animale recuperate si salvate de pe strada. Din primele analize pe care veterinarii le-au facut pisicii a reiesit ca el a ajuns sa fie obez-morbid din cauza faptul ca a fost hranit preponderent cu hrana bogata in carbohidrati.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Aug. 2018, 10:48 Viral
Pe aceeași temă