E una dintre cele mai grase pisici din lume si tocmai a intrat la dieta! Are 15 kilograme si este obeza!

Publicat: 31 aug. 2018, 10:48 Autor: D. C. Viral

Poate 15 kilograme pentru o pisica nu pare mult, dar daca te uiti la imagini si iti dai seama cat este de “voluminos” atunci clar o sa te puna pe ganduri.

E una dintre cele mai grase pisici din lume si tocmai a intrat la dieta! Motanul din imagine este foarte simpatic dar in acelasi timp este si grav bolnav, fiind obez. Acum este la dieta si stapanii lui spera sa-i redea aspectul de pisica.

Bronson, caci acesta este numele lui a devenit instant celebru pe Instagram dupa ce noii lui stapani l-au adoptat si si-au propus sa-l salveze de la moarte. A fost adoptat in luna Mai, are 3 ani si cantareste 15 kilograme.

Imediat ce l-au adus acasa stapnii lui l-au pus la dieta, iar pana acum a reusit deja sa dea jos 1 kilogram printr-un regim alimentar strict si ceva miscare prin casa. Bronson este atat de gras incat in taline masoara 81 de centimetri in diametru.

Motanul a fost adoptat de la un centru de animale recuperate si salvate de pe strada. Din primele analize pe care veterinarii le-au facut pisicii a reiesit ca el a ajuns sa fie obez-morbid din cauza faptul ca a fost hranit preponderent cu hrana bogata in carbohidrati.

E una dintre cele mai grase pisici din lume si tocmai a intrat la dieta!

Acum insa cei doi stapani ai motanului au gandit pentru el un regim care nu depaseste zilnic limita de 375 de calorii. Stapanii lui se gandesc chiar sa-l duca la un centru unde pisicile sunt puse sa faca miscare, un fel de sala de sport pentru animale ca sa il ajute sa slabeasca si mai repede.

“Cand l-am vazut prima oara nu ne-a venit sa credem. Era clar ca era o problema cu el. Nu mai vazusem niciodata o pisica atat de mare.

Am cerut sa-l adoptam si cei de la centru ne-au spus ca cel mai probabil fostul lui stapan a fost cineva in varsta care nu era nici el foarte mobil si l-a hranit in exces pana a ajuns in situatia actuala.

Acum ii dam hrana umeda pe care o diluam in apa, astfel incat sa ii confere senzatia de satietate mai rapid”, au declarat cei doi care l-au adoptat alaturi de alte 3 pisici pe care le aveau deja in casa.

Publicat: 31 aug. 2018, 10:48 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă