Anthony Hopkins, dezvaluiri impresionante despre trecutul sau! A fost alcoolic si a fost la un pas de moarte din cauza asta. Bea enorm si pe platourile de filmare

Publicat: 30 Aug. 2018, 16:49 Vedete

Actorul a dezvaluit pentru prima data ca in tinerete ar fi avut o problema grava cu alcoolul si ca asta ii sabota cariera.

Anthony Hopkins, dezvaluiri impresionante despre trecutul sau! Sir Anthony Hopkins este unul dintre cei mai mari si prestigiosi actori din lume. Ajuns acum la respectabila varsta de 80 de ani actorul de Oscar isi povesteste trecutul.

Actorul Anthony Hopkins a acceptat sa participe la un interviu eveniment despre trecutul sau si a dezvaluit pentru prima data lupta pe care a fost la un pas sa o piarda cu alcoolul.

Pe o scena in fata a 500 de studenti de la universitatea din California, actorul de 80 de ani le-a povestit studentilor despre dependenta lui de alcool si despre cat de greu le era colegilor sa lucreze cu el atunci cand consuma alcool.

Actorul din “Tacerea Mieilor” si mai nou din serialul “Westworld” le-a marturisit celor din public ca bautura era sa-l coste cariera si chiar viata.

“Pentru ca asta faceau toti in teatru, beam. Asta am facut si eu. Era foarte greu insa sa lucrezi cu mine pentru ca in majoritatea timpului eram mahmur.” si-a inceput actorul marturisirea.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Aug. 2018, 16:49 Vedete
Pe aceeași temă