Vedete superbe la plaja. Romancele stau bine in sezonul estival, ar putea lua clar locul 1 la Miss

Publicat: 30 iul. 2018, 16:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Frumoasele din showbiz ar putea fara dar si poate sa concureze cu cele mai frumoase de pe planeta la concursurile de frumusete.

Vedete superbe la plaja care au trupuri de milioane! Merg constant la sala si au mare grija de alimentatia lor. Si rezultatele se vad in cele mai incitante poze pe care le posteaza din vacante!

Vedete superbe la plaja – Adina Halas

Actrita si-a luat un obicei din a pleca in vacante, iar aceasta se mandreste cu corpul ei pe care-l lasa fotografiat cu ocazia oricarei plecari la plaja. Aceasta spune pe blog-ul ei personal ca multiplele roluri pe care le-a jucat in diferitele zone in care a fost oamenii o percep in diferite moduri.

Adina a terminat Universitatea Media, Regie de film si tv, Master in Administrarea Afacerilor, facultatea de Studii Economice si Limbi Straine si are o experienta profesionala destul de plina in multe demenii.

Vedete superbe la plaja – Mihaela Radulescu

Juratul de la Romanii au talent nu se teme nici ea sa-si arate corpul bine lucrat. Aceasta alege de fiecare data locatii luxuase unde sa plece in vacante, iar de acolo bronzul minunat.

Mihaela Radulescu a prezentat si realizat multe emisiuni la posturi precum: B1 Tv, Pro Tv, Antena 1. Dar, la inceput a pornit de la birou. Aceasta a fost secretara lui Dan Iosif, a inceput studiile Facultatii de Arta Hyperion, doi ani la Facultatea de Filosofie si unul de psihologie, dar nu a absolvit niciuna dintre ele. Dupa toate astea, a debutat in 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o a fost „Nocturna pe 16 mm”, urmata de „Weekend abc”, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu.

Vedete superbe la plaja – Inna

Nici aceasta nu se teme de fotografiile in care sa-i fie aratat trupul pentru ca nu are de ce. Artista are un trup de invidiat, bine lucrat si bronzat.

Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu este o catareata de muzica dance, pop si hause din Romania. Aceasta si-a inceput cariera cu o colaborare cu echipa de producatori Play& Win alaturi de care a lansat primul sau disc single „Hot”.

De pe albumul sau de debut, Inna a lansat alte patru discuri: Love, Deja Vu si 10 minutes, toate acestea castigand pozitii fruntase in clasamentele de specialitate din Europa.

Vedete superbe la plaja – Andreea Marin

Supranumita „zana” calatoreste continuu si niciodata nu se duce in spatele aparatului de fotografiat. Aceasta, cu o decenta la un nivel inalt, stie cum sa-si poarte corpul, iar de aceea in majoritatea cazurilor alege costume de baie acoperite.

Andreea Violeta Marin este o fosta prezentatoare din Romania, moderatoare a celei mai dorite emisiuni „Surpize, Surpize”, din 1999 pana in 2007.

Aceasta a urmat studiile Facultatii de Informatica, din Iasi, este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast si este purtator de cuvant si imagine Garnier- L’Oreal, Cartier si Head& Shoulders.

Sursa: perfecte.ro

Publicat: 30 iul. 2018, 16:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă