Anthony Hopkins a dezvăluit un secret incredibil! Are 81 de ani și nu se oprește să facă…

Publicat: 21 nov. 2019, 16:05 Autor: Elena Vedete
Anthony Hopkins a dezvăluit un secret incredibil! Are 81 de ani și nu se oprește să facă...

Anthony Hopkins, celebrul actor care a dat viață nu mai puțin celebrului personaj Hannibal Lecter, a dezvăluit câteva dintre secretele unei cariere lungi.

Anthony Hopkins a admis că este dependent de muncă, în opinia celebrului actor, acest fapt nefiind un lucru tocmai rău.

Hopkins, ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani, a precizat, conform People, că are dificultăți să… stea fără să facă nimic.

”Sunt workaholic. Interpretez roluri, pictez, ascult muzică, citesc foarte mult. Toate acestea mențin creierul activ”, a precizat starul.

Hopkins a mai spus că soția sa, Stella Arroyave, în vârstă de 63 de ani, este singurul motiv pentru care el își ia pauze. ”Petrec foarte mult timp în atelierul meu de pictură, și ea vine și îmi spune ”, a mai spus Hopkins.

Anthony Hopkins s-a născut în ultima zi a anului 1937, în Margam, o suburbie a Port Talbot, Glamorgan. Părinții săi au fost Annie Muriel și Richard Arthur Hopkins.

Cariera sa a fost influențată, direct sau indirect, de câteva nume importante din lumea teatrului și cinematografiei. În anul 1965 se mută la Londra, la Teatrul Național, la invitația lui Laurence Olivier, care văzuse în tânărul Hopkins ceva promițător chiar de la prima audiție. Din acel moment, cariera lui prinse contur. Debutul în film îl face cu The White Bus (Autobusul Alb) în 1966.

De-a lungul carierei sale, Anthony Hopkins a jucat în zeci de producții cinematografice, unele fiind capodopere ale Hollywood-ului, ”Tăcerea mieilor”, ”Legendele toamnei”, ”Întâlnire cu Joe Black”, fiind doar câteva dintre acestea.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 21 nov. 2019, 16:05 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×