Sotul Brandusei Covalciuc Ciobanu a murit, rapus de o boala grava

Publicat: 27 Jan. 2019, 14:02 Vedete

Vesti triste pentru cantareata de muzica populara care spera intr-o minune. Organismul sotului ei a cedat, dupa o lupta grea.

Sotul Brandusei Covalciuc Ciobanu a murit. Barbatul suferea de ceva timp de o boala grava. Din nefericire, tratamentul nu l-a ajutat si organismul slabit al barbatului a cedat. Anuntul mortii a fost facut chiar de cantareata de muzica populara, pe contul ei de Facebook.

Sotul Brandusei Covalciuc Ciobanu a murit

„Dumnezeu a hotărât ca dragul meu soț, Cristinel Ciobanu, cu care am fost împreună la bine si la greu 33 de ani, să plece după o grea și lungă suferință în lumea fără dor, lăsându-ne cu sufletul pustiit.

Dacă doriți să vă luați adio o puteți face din această seară până marți 29 ianuarie la capela Bisericii Sf Ioan din Botoșani (cartierul Stejari). Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Brândușa Covalciuc Ciobanu pe pagina personală de Facebook.

Prietenii familiei sunt devastati. Toti sunt alaturi de cantareata. „O veste tristă în această dimineață. Soțul bunei mele prietene, Brîndușă Covalciuc Ciobanu, a plecat pe drumul cel fără întoarcere.Dumnezeu să-l odineasca în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate”, a scris Valeria Arnăutu, colega și prietena Brandușei Covalciuc.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jan. 2019, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă